Joga srca

Joga Trzin

Tokratna joga delavnica bo ravno v času Marijinega vnebovzetja, ki je zame še poseben praznik. Sidrajo se izjemno skrbne, mehke energije, ki obnavljajo, ljubijo in čutijo. Zato bo delavnica s poudarkom na jogi srca. Joga flow nam bo pomagal, da v sebi aktiviramo resnično radost, ki bo naš zaveznik v hladnih in temnih dneh leta. Poplavna situacija zadnjega tedna je obudila kvaliteto dajanja. Poleg tega, da dajemo drugim, je pomembno, da damo tudi sebi. Bodimo pri tem aktivni, saj če smo na avtopilotu stare rutine, zgolj vzdržujemo stare vzorce. Vabljeni, da v možganih vzpostavite nove povezave, taksne, ki vam omogočajo več pristne radosti. Pa bo manj potrebe po vseh substitutih: sladkorju, hrani, odvisniških odnosih in trošenju.. Vadba joge srca nam ponudi drugačne vrste radosti, kot ogled komedije ali sproščena večerja s prijatelji. Rezultati joge srca nam notranje stojijo ob strani predvsem takrat, ko bi sicer klecnili pod težo neprijetnih trenutkov preizkušenj, ki vedno so. 

Med nami so res blagoslovljeni trenutki, če jih zmoremo zaznati. In vam priporočam, da plujete z njimi. Prijava moje mame na delavnico Joge srca spodbudila, da mamam damo darilo. Tisti, ki pridete, zraven povabite tudi mame. Za mame jogistov je vadba darilo in je brezplačna. Tudi na ta način lahko pocrkljamo materinsko energijo, ki se nam tako brezpogojno daje in nam je dala življenje. Zato, da mi lahko dajemo naprej.

 

Dobimo se 17.8 ob 17.15-19.45 v Arboretumu, prispevek 33 eur. S seboj imejte blazine in manjšo dekico. V prvem delu bomo izvajali joga asane, v drugem delu pa nam bo meditacija pomagala za potop v naše srce. Prasadam – posvečena hrana bo tokrat simbolična, da lažje ostanete v ponotranjenem stanju in še v svojem ritmu zaokrožite meditativno doživljanje parka. Vreme bo. Prosim, da se pofočkate vsi, ki imate namen prit da vas počakamo na recepciji parka.

Kontaktirajte me na 041 506 815 ali pa preko e-naslova na [email protected].

Zadnje objave