Spodbudite svoj osebni kvantni preskok in zaživite v harmoniji s samim sabo

Slike Sun of art inovativno povezujejo umetniško delo z energijo dobrega počutja

Urška Lan z barvami zapisuje vibracijo višje zavesti na platna.

Svojstvena filozofija, ki nas nagovarja skozi žareče slike, je rezultat avtoričine osebnostne rasti in izjemne kapacitete za poseben tok energije svetlobe, katerega namen ni zgolj ustvarjati likovne prvine energijskih slik, ampak pomaga človeku, da skozi terapevtski proces s sliko pride do notranje stabilnosti in osebne moči.

Sun of art energijske slike
Ustvarjene za osebnostno rast in uspeh

Energijske slike

Vse, kar pride na našo pot, ima svoj namen! Oglejte si katalog energijskih slik Sun of art in jih poskusite začutiti. Ob vzpostavitvi pristnega odnosa s sliko samo začutimo njene revitalizacijske učinke, njeno »svetlobo«, moč, energijo in sporočilnost.

Ustvarjene na energijsko matrico posameznikov

Slike po naročilu

Slike po naročilu so ustvarjene na energijsko matrico posameznikov, projektov, družin ali organizacij.

Začutite energijske slike Sun of art

Možnost vodenega ogleda

Opazovanje slike je neke vrste potovanje. Ob vzpostavitvi pristnega odnosa s sliko začutimo njene revitalizacijske učinke, njeno »svetlobo«, moč, energijo in sporočilnost. Za doživetje slik, se lahko dogovorite za brezplačen voden ogled v Holističnem centru Karnion, 041 441 999.

Sun of art - Energijske slike

V desetih letih terapevtskega dela s pomočjo slik sem sledila mnogim življenjem. Njihove zgodbe kažejo, da uporabniki osebnih slik lažje začutijo, kaj je zanje dobro in kaj ne, ter za tem stojijo. Imajo manjšo potrebo po osebni vpletenosti v težave in gradijo lepši odnos do sebe in do drugih. Proces, ki ga je v njih izzvala slika, jih spodbuja v drugačno odzivanje in s tem boljše življenjske priložnosti.

Nekateri pričajo o izjemnem dvigu intuicije, odprla se jim je sposobnost za komunikacijo z energijskim poljem ali pa so sami sebe pričeli izražati na način, ki si ga prej sicer ne bi nikoli dopustili ali privoščili. Drugi zaznavajo odpravo kroničnih težav v družinskih odnosih, spravo s partnerjem, bolj tople in ljubeče odnose. Opažajo tudi, da so problemi z otroki za njih izzveneli.

Uporabniki poslovnih slik so skozi svoje delo opazili večjo inovativnost, boljše delovanje teamov, odhod »neprimernih zaposlenih«, večjo zavzetost za skupno vizijo. Delovni proces jim ni prinesel le idej in podpore za izpeljavo novih trgov in projektov temveč tudi večjo smiselnost njihovega dela in s tem zadovoljstvo z dosežki in s samim seboj. Nekateri uporabniki, ki so po svoji naravi že bili bolj proaktivno naravnani, so se še bolj odprli k trajnostnemu načinu razmišljanja in delovanju za širšo dobrobit. S podporo slik razvijajo nova znanja, projekte, ki so čudovit izraz njihove celostne narave. Za druge ljudi njihovi novo nastali projekti predstavljajo nov veter, pozitivno spodbudo, sveže rešitve in predvsem navdih.

Bogastvo teh slik je, da uporabnikom ob njihovem lastnem delu in pravem odnosu pomagajo, da plemenitijo tisto, kar je v njih samih. Sodelovanje s slikami primerjajo kot z notranjim potovanjem, ki te izjemno obogati, ko se mu prepustiš.

Urška Lan

Zakaj izbrati Art naturo?

Vsakokrat, ko namenimo del pozornosti sebi ali svojim sodelavcem se dvigne del vibracije podjetja. Kadar pa namenoma spodbujamo zdravje in dobro počutje zaposlenih, pa se podjetja razvijajo po poti razcveta in zadovoljstva vključenih.

Feng shui abstraktne slike na platnu z upodobljeno naravo, dokazano zmanjšujejo stres, ob pristnem stiku s sliko se dvignejo naše kognitivne sposobnosti, poveča se občutek sproščenosti, zbranosti in zaupanja v življenje.

V motiv Art nature so vključene energijske stenske slike Urške Lan, priznane ustvarjalke, ki že 15 let ustvarja energijske spodbude za podjetja, projekte in posameznike. Vrsto zadovoljnih strank priča o izjemnih učinkih njenih abstraktnih slik na platnu. Najdete jih na www.SunofArt.net

Del feng shui slike Art natura je tudi pozitivna misel, ki vedno znova nagovarja k optimizmu, rešitvam in boljšem odnosu do sebe in svojega dela. Tja, kamor vlagamo svojo pozornost, tisto raste. Pozitivna misel je namenjena temu, da zaposlimo ustvarjalno moč svojega uma in ga koncentriramo v izbrani ideji svoje in skupne dobrobiti.

Art natura barvno poživi prostor, vnese svežino, pozitivni karakter in nov zagon, zato veljajo omenjene stenske slike za čudovita poslovna darila.

Z nakupom podprete lokalno: umetnico, fotografa, tiskarja, tržnika, grafično oblikovalko in vodjo projekta. Če pogledamo malo širše, kljub razmeram drug ob drugem še vedno lahko ustvarjamo harmonično sovisnost, s tem ko si pomagamo, da blaginja kroži na naših tleh.

Video kotiček

Vabim te k ogledu zanimivih video vsebin z delavnic, gostovanj v oddaji, raznih razstav…

Objave v medijih

Oglejte si različne članke objavljene v medijih o meni in mojem delu…

Galerije z razstav

Vabljeni k ogledu fotoreportaž naših stalnih in samostojnih razstav…