Energijske slike Sun of Art v medijih

Utrinki o našem delu

Vse izmišljeno novo je pozabljeno staro

Zanimiv pogovor o tem kaj dela portale posebne in kako se je dr. Yuri Yatsko spoznaval z njimi.  Spozanmo kaj je v bistvu STRAH, kakšno bogastvo nosi naš jezik, kako razumeti ljudske pravljice, kje iskati narodne junake, na katerih temelji samozavest naroda, kolektivno zavedno, in do kod sega kolektivno nezavedno in kje nas hromi … vse to v igrivi pripovedi dr. Yurija Yatska. Urška Lan pa nas pozove k zdravemu načinu življenja, k rutinam, ki jih vpeljemo, da naredimo temelje za zdravo rast, in spomni, da smo sami nosilci odgovornosti za najboljše možno.

Voditeljica Pogovornih večerov Žarenje novih energij, Tadeja Zupan

Po jutru se dan pozna

Danijela, pravi: »Zdaj sem drugačna.« Kdo je priljubljena hrvaška pevka danes, kako ji uspe ohranjati tako mladosten videz in kaj pomeni biti vegetarijanka ob očetu mesarju. Kako se napolni z dobro energijo in kako ji pri tem pomaga meditacija v zgodnjem jutru? Kot dodatno podporo razvoju njenega »novega« potenciala, pa ima tudi mojo energijsko sliko Sun of Art.

Voditeljica Andreja Jernejčič

Zajtrk pr’ Andreji

Dojeti to, o čemer še ne moremo govoriti

Na pogovornem večeru Tadeje Zupan Arsov v Klubu Cankarjevega doma sta bila v novembru 2015 gosta Urška Lan in dr. Yurij Yatsko. Yuri Yatsko je doktor fizike, psiholog in mojster za dvig mentalnih sposobnosti, v Sloveniji že blizu dve desetletji brez spletne strani in reklam širi svoja odkritja. Po sogovorniku hitro presodi, do kod bo izzval meje slišnega, vidnega in čutnega spektra. Urška Lan pa je po diplomah iz ekonomije in sociologije za trenutek odložila črn pas v karateju in še marsikaj, da že deseto leto slika v višjih stanjih zavesti. Z močno lastno izkušnjo in s širokim poznavanjem ezoteričnih znanj pomaga vsem, pripravljenim za pot skozi proces lastne spremembe k rasti izven predstavljivega. Kako bosta v predstavitvi teh prizadevanj resonirala fizik in kreatorka energijskih portalov? Ko se srečata v prostoru, ki je večji, kot ga opišejo besede? Žarenje novih energij 2015 Sun of artDr. Yatsko pravi, da slike Urške Lan nagovarjajo dušo in govorijo iz narave. Tako govorijo fiziki? Naj nam izkušnje zagonetnega raziskovalca in energijske slikarke dajo krila za razumevanje tega, o čemer sploh ne moremo govoriti.

Voditeljica Tadeja Zupan

Pogovorni večeri Žarenje novih energij na odru Cankarjevega doma

Posnetek uvodnega večera cikla Žarenje novih energij iz Cankarjevega doma predstavlja Urško in Alexa Lan, ki s svojim raziskovalnim in ustvarjalnim erosom prinašata presenetljiva spoznanja in nove tehnologije. Večer je tenkočutno povezovala voditeljica Tadeja Zupan Arsov, Ph RED. Posebna gosta večera sta bila inženirja Jože Žmavc in mag Violeta Bulc. Jože je zdravilec in opravlja energetske in eksaktne meritve Urškinega dela s pomočjo radiestezije. Violeta se s sodobnimi, tudi civilnoiniciativnimi pobudami, zavzema za etično podobo podjetništva in sveta.

Yuri Yatsko, doktor fizike, psiholog in mojster za dvig mentalnih sposobnosti na otvoritvi razstave v Modri hiši v Ljubljani
opisuje delovanje in učinke terapevtskih slik Urške Lan.

Dr. Tadeja Jere, raziskovalka in prodekanka, doktorica znanosti s področja informacijskih sistemov predstravlja obdobje zavestnega soustvarjanja.

Posnetek otvoritve razstave Urške Lan v Salonu La Dolce Vita, Ljubljana 2010. Deležni smo bili barvitega večera, z glasbo in plesom, ki sta pričarala drobec kulturne dediščine Indije.

Presenečenj večera je bilo več: predstavnik indijske ambasade g. Datta je z moderatorjem opravil obred za priklic ugodnosti. Poslušali smo enega najboljših igralcev sitarja v Evropi, Martina Lumbarja. Avtorica umetniških del, ljubiteljica plesne umetnosti, je z Ano Colja zaplesala tradicionalni indijski ples. Humanitarno društvo Hrana za življenje (Food for life) pa je prejelo donacijo v obliki slike, narejene posebej za podporo delovanja društva.