Kako pa ti obnavljaš moč in čistost svojih energijskih pomočnikov?

Energijsko čiščenje prostora in slik

Okolje, v katerem živimo, vpliva na nas in mi vplivamo na okolje. Ljudje pa smo en velik generator čustvenega naboja. Ta naboj je ob veselem čustvovanju pozitiven. Kadar pa smo izpostavljeni temu, da ne gre vse po načrtih, pa se hitro znajdemo v skrbi, zameri, sodbi in jezi. Na kratek rok ni s tem nič narobe, na daljši rok pa postane problematično. Načenja naše fizično zdravje in se po plasteh useda v prostorih, kjer se zadržujemo. Uleže se na stene, pohištvo, še najbolj problematični so pri tem izdelki iz usnja. Verjetno se spomnite, ko ste ob obisku bolnega človeka ali nekoga, ki ima težave, hitro zaznali, da je v njegovem domu čudna energija. Doma, kjer pa se ves čas kuhamo v svojem zosu, pa tega žal večinoma ne zaznavamo več.

Ker se ukvarjam s portali – energijskimi prehodi, sem pri svojem delu opazila, da je posebna umetnost, poleg tega, da portal ustvarim tudi skrb, da ostane čist in prehoden. Saj nam ga neprimeren odziv na življenjske preizkušnje lahko poškoduje in zapaca. Ob preverjanju kaj se dogaja s posameznim portalom, ugotovim, če ga maže čustven smog, če je portal energijsko izpraznjen in k čemu vse bi lastniku še lahko doprinesel, če bi bil v polni funkciji. Preraščat vzorce družine in prednikov ni najlažje delo, za tiste ki se s tem ukvarjat, veste, da je to eno najtežjih del a hkrati z največjo nagrado. Zato je idealno, če imamo pri takem delu podporo. Prav v navdih mi je spremljat zgodbe in osebne zmage lastnikov in jim pomagat, da so njihovi portali in energijske slike v polni funkciji, saj jih le tako lahko najbolj podprejo.

ps. in prav poboža delat z ljudmi, ki te procese zaznavajo ter se dnevno odločajo za svoj svetlejši in bolj ljubeč jaz.

Hvala Urška Jez.

Kontaktirajte me na 041 506 815 ali pa preko e-naslova na [email protected].

Zadnje objave
Joga Trzin

Joga srca

Tokratna joga delavnica bo ravno v času Marijinega vnebovzetja, ki je zame še poseben praznik. Sidrajo se izjemno skrbne, mehke energije, ki obnavljajo, ljubijo in

Več »