Obdajte se s pozitivnimi vibracijami v svoji pisarni in se domov vrnite polni energije

Moderne slike Art natura spodbujajo optimizem, zagnanost in spoščenost.

Bi privoščili sebi, svojim sodelavcem in poslovnim partnerjem spodbudno delovno okolje?

 Moderne slike bodo v pisarno prinesle optimizem, povečale zagnanost in zagotovile sproščenost delovnega okolja. Pozitivne vibracije bodo poskrbele, da se boste domov vrnili polni energije. Art natura je lahko tudi odgovor, kakšna naj bodo letošnja poslovna darila.

Art Naturi Bronasto priznanje za inovacijo v Osrednje slovenski regiji

Z inovacijami presegamo meje je bil moto letošnjega klica po prebujanju inovativnosti, ki ga organizira GZS.

Energijska umetnost Art natura je dobila bronasto priznanje za inovacije v osrednje slovenski regiji ob boku velikih imen farmacije, energetike in digitalizacije.

Moderne stenske slike Art natura

Bistrina misli in duha

Da nam je v pisarni lepše in lažje

Skrivnostno pokljuško barje je eno najdragocenejših koščkov narave v Evropi. Pokrito s snežno odejo in lesketajočim se Triglavom v ozadju pa daje navdih za svobodo in bistrino. Čudoviti fotografiji moderne slike na platnu za vitalnost, umeščene v prvobitno naravo Pokljuke, je dodana kratka pozitivna misel za usmerjanje pozornosti in dejanj na skrb za zdravega duha v zdravem telesu ter dobro opravljeno delo.

Sproščen fokus

Za sproščen in uspešen dan

Čudovit pomladni travnik s Pokljuke nas navdaja z novim zagonom, občutkom rasti in uspehom dnevnih projektov. Krasna abstraktna energijska slika na platnu, z osredotočenostjo k ciljem, podprta z bujnostjo pomladi, je opremljena s kratko pozitivno mislijo za usmerjanje pozornosti na trajnostno ravnanje in življenjski uspeh.

Žarki optimizma

Za več dobre volje v pisarni

Tako kot sončni žarki med mogočnimi smrekami prvobitnih gozdov pričarajo posebno vzdušje, ga lahko v vaši pisarni naredi tudi izjemna fotografija energijske slike za optimizem umeščene v pokljuški pragozd. Opremljena je s kratko pozitivno mislijo za usmerjanje naše pozornosti na videnje širše slike in konstruktivno ravnanje. Stensko sliko lahko izberete kot personalizirano, poslovno darilo nekomu, ki mu želite izkazati spoštovanje ter željo za sodelovanje tudi v prihodnje.

Zakaj izbrati Art naturo?

Vsakokrat, ko namenimo del pozornosti sebi ali svojim sodelavcem, se dvigne del vibracije podjetja. Kadar pa namenoma spodbujamo zdravje in dobro počutje zaposlenih, se podjetja razvijajo po poti razcveta in zadovoljstva vključenih.

Feng shui abstraktne slike na platnu z upodobljeno naravo dokazano zmanjšujejo stres, ob pristnem stiku s sliko se dvignejo naše kognitivne sposobnosti, poveča se občutek sproščenosti, zbranosti in zaupanja v življenje.

V motiv Art nature so vključene energijske stenske slike Urške Lan, priznane ustvarjalke, ki že 15 let ustvarja energijske spodbude za podjetja, projekte in posameznike. Vrsto zadovoljnih strank priča o izjemnih učinkih njenih abstraktnih slik na platnu.

Del feng shui slike Art natura je tudi pozitivna misel, ki vedno znova nagovarja k optimizmu, rešitvam in boljšem odnosu do sebe in svojega dela. Tja, kamor vlagamo svojo pozornost, tisto raste. Pozitivna misel je namenjena temu, da zaposlimo ustvarjalno moč svojega uma in ga koncentriramo v izbrani ideji svoje in skupne dobrobiti.

Art natura barvno poživi prostor, vnese svežino, pozitivni karakter in nov zagon, zato veljajo omenjene stenske slike za čudovita poslovna darila.

Z nakupom podprete lokalno: umetnico, fotografa, tiskarja, tržnika, grafično oblikovalko in vodjo projekta. Če pogledamo malo širše, kljub razmeram drug ob drugem še vedno lahko ustvarjamo harmonično sovisnost, s tem ko si pomagamo, da blaginja kroži na naših tleh.

Sun of art - Energijske slike

Meritve na kliniki Zelenik

Inovacija, ki združuje znanja biofotonike, umetniškim delom, vibracijskim zapisom in naravo ter novimi načini soočanja z odpravo posledic stresa in vzpostavljanja psihičnega blagostanja.

Pri raziskavi, ki jo je opravila Klinika Zelenik d.o.o., je bilo s pomočjo elektrofotonike (GDV kamera) izmerjen vpliv slik na prostor. Art natura vsebuje tri različne motive, na katere se je energija prostora različno odzivala. Če vas zanima kako, si preberite povezetek raziskave v članku na povezavi..

Kako je nastala linija abstraktnih slik na platnu Art Natura?

Čeprav sem ob samem začetku velikega koronskega pohoda zaznala, da je medijsko okolje z izbruhom informiranja o virusih postalo toksično, se me je dnevno krčenje lahkotnosti in optimizma v vsakodnevnih pogovorih kar dotaknilo. Zato sem v odgovor na kolektivno psihozo, svojo radoživost, zaupanje v življenje in mir poiskala v naravi. Ker tudi mojim energijskim, feng shui slikam pašejo nežni žarki in dehtenje narave, sem jih začela jemati s seboj na sprehode in izlete. Zaradi ukrepov so bile vse moje vpeljane razstavne in prodajne poti preprečene, zato sem si želela podeliti vsaj foto utrinke malih razstav stenskih slik, ob delčkih naravni čudes, tudi z vami.

Opazila sem, da so moje moderne slike na platnu, v naravi naravnost zažarele in ponudilo se mi je toliko izjemnih prizorov, da so bili zabavni izleti s fotografom le še naravni razvoj dogodkov…

Nastala je z namenom, da vas ob težkih in stresnih dneh spomni na vaše veselje, zaupanje v življenje in sproščen mir. Vse to, je v vsakem izmed nas, le spomniti se je potrebno. Art natura je lahko vaš spomnik. Naredite si svoje okolje takšno, da vas spodbuja in razveseljuje, s tem vam bo lepše in lažje.