Kaj so o portalih povedali naši uporabniki?

certificirana učiteljica joge

Tamara Manojlović

direktor, finančni svetovalec

Aljoša Zelnik

Sun of art - Energijske slike
Podjetnica in mangerka leta

Tatjana Fink

Urška je naravna transformatorka. Doslej običajno menja z novim običajnim, ker toliko časa vztraja na poti preobrazbe, da se ta zgodi po naravni formuli. Ponuja celostno podporo osebnostni in poslovni rasti.

Je prava umetnica izpopolnjenega življenja, ki obstoječemu stalno dodaja nova in nova obzorja človekove biti in tako pomaga sebi in drugim pri izpolnjevanju lastnih hotenj in hrepenenj. Človeku energijsko pomaga, da razvije svoje potenciale: najde svoj smisel, postane bolj miren in zadovoljen, lažje komunicira in je bolj razumljen, je čustveno in psihično bolj stabilen, ne glede na intenzivnost težav s katerimi se srečuje.

V krhkem telescu Urške Lan prebiva izjemna moč, odločnost, vedoželjnost in pripravljenost za izpolnitev naloge, zaradi katere je tu.

Izjemen čustveni potencial povezuje z naravno logiko, usmerjenim in natančnim opazovanjem ter s posebnimi sposobnostmi, ki ji pomagajo odkrivati nove potenciale in priložnosti v ljudeh. Urška je človek, ki resnično živi vsak trenutek polno življenje in je VZORNICA ZA PREOBRAZBO IN OSEBNOSTNO RAST.

Skozi svojo preobrazbo je razvila odličen UVID področij, ki se jih manj zavedamo. Pomaga nam priti do naših lastnih virov, ki nam sicer ostajajo skriti in izven našega dosega. Ob podpori njenih čudovitih energijskih slik pa imamo izjemno priložnost za profesionalno in osebnostno rast. So kot ojačevalec lastnega truda in polirka za lastnosti, ki bi jih že zdavnaj odvrgli, če bi vedeli kako.

Sun of art - Energijske slike
podjetnica, avtorica knjig o voditeljstvu

Sonja Klopčič

Najprej so me pritegnile slike Urške Lan. Ko sem jih prvič videla v živo, na Izkustveni konferenci, me je ena od njih izredno pritegnila. Osebno sva se z Urško Lan srečali leto kasneje, ko mi je pomagala še bolj kristalizirati moje poslanstvo. Kmalu zatem sem si močno zaželela, da bi naslovnico moje knjige o voditeljstvu krasila njena slika. Želja se je izpolnila in kmalu je ustvarila portal z imenom “Pot voditeljstva”, ki ne samo krasi, temveč tudi krepi sporočila o sodelovanju, zaupanju in vztrajnosti.

Občudujem njeno predanost in pripravljenost brezpogojno dajati sebe na voljo za komuniciranje z energijami. S tem PRENAŠA UNIVERZALNE RESNICE V NAŠA ŽIVLJENJA, nas spodbuja, notranje bogati in širi zavest. Prepričana sem, da je Urška Lan slovensko narodno bogastvo.

Hvaležna sem, da lahko sodelujem z njo.

Sun of art - Energijske slike
delovodja

Jože Mislej

Energijska slika Sun of art je zame kot sonce, ki posije po daljšem obdobju oblačnosti in turobnosti dolgih deževnih zimskih noči. Ko si že ves zamorjen, brez energije in izčrpan. Z njim dobiš novo usmeritev in energijo k bolj vedri prihodnosti.

Moja izkušnja z uporabo slik je, da v življenju občutim veliko več notranjega miru, zaupanja in sproščenosti. Veča se mi hvaležnost in sprejemanje življenja takšnega kot je. Negativnost, zamere, jeza vse bolj bledijo. Manj sem obdan z ljudmi, ki so se družili zgolj v lastno korist. Najbolj opazim svoj napredek, ko srečam poznane, ki jih nisem videl nekaj let. Postopno ugotavljam kaj je moja pot.

Sun of art - Energijske slike
avtorica Cvetnih eleksirjev in botanična coachinja

Martina Praprotnik

Urškina energijska slika je kot sonce, ki s svojimi žarki kliče in spodbuja rast. Seme začne rasti v zemlji k najvišjemu potencialu, cvetu. Tako sem krenila tudi sama: v času največjega življenjskega kaosa na pot k sebi in višjim vrednotam.

Ob sodelovanju s sliko sem na začetku opazila kako opuščam dele sebe, ki mi niso več služili. Ne bom rekla, da je bilo to obdobje enostavno. Tudi ko lupiš plasti čebule jokaš. A prihajal je sproščen občutek in kako v meni raste prostor za novo.
Najprej je bil ta prostor vezan name samo: kako se počutim v sebi in sama s sabo. Nato na moje poslanstvo. Sledim svoji poti, da lahko živim izpolnjenost v življenju in ne le občasno doživetje kot je to ob rojstnem dnevu ali dopustu. Portal me danes podpira v prostoru, kjer živim in delujem: doma z regenaracijo, na delovnem okolju z navdihom in pogonom.

Sun of art - Energijske slike Yuri Yatsko
doktor kvantne fizike, psiholog in terapevt

Yuri Yatsko

Čar Urškinih slik je, da PONUJAJO NOVE DIMNEZIJE, ČISTE ENERGIJE, KI POSPEŠUJEJO RAST ČLOVEKA, NAPREDEK. Gledano z njenega stališča – ona preko teh sliko transformira svoj svet. Njene slike so neke vrste vrata v zanimiv in čudovit svet, ki je lahko del našega sveta.

V moji pisarni, kjer imam največji Urškin portal, je vedno le vprašanje časa, da se ga obiskovalci zavedo in začne pomagati pri rasti, napredku. Občudujejo to energijo in si želijo, da bi bila ves čas ob njih. Je pa to vedno proces, kot je tudi komunikcaija z energijo, tudi to je proces.

Cenim, da je Urška v to stopila kot v naravni proces in dopustila organsko rast, vstopanje v nove dimenzije. Zelo všeč mi je, kako napreduje, kako raste, in njena rast se izraža preko njenih slik, to je vzajemni proces: slike ji pomagajo rasti, ona napreduje skupaj z njimi! Seveda je v človeku vedno skušnjava, da bi se ustavil in na varnem užival v rezultatih. A pri Urški najbolj občudujem to, da ne stoji, vedno gre naprej.

Po vodenem ogledu energijskih slik Urške Lan

Resnično nisem pričakovala tako neposrednega in otipljivega učinka teh portalov!

Slike, ki živijo in odzvanjajo v nas.

Bil je topel, sončen dan, zelo neobičajen za december. Sonce se je spretno izogibalo oblakom in nama sledilo po poti do Zgornjih Pirnič, vse do jezikovne šole Carnion. Tam je za hip postalo pred vhodom, nato pa že samovoljno vstopilo skozi okna šole, umeščene na pobočju s prostranim pogledom nad medvoško dolino in naju nato pričakalo z druge strani.

Šola v predprazničnem času spi. Ogled pričneva spodaj, pri temeljih, seveda. Najprej je spregovorila slika manjšega formata, te sonce na hodniku ni doseglo, a je žarela sama od sebe. Zakaj nisem mogla odvrniti pogleda z nje takoj po tem, ko sem se še nekoliko nejeverno in izzivalno postavila pred jo, češ, »kaj mi imaš sporočiti«, mi je kmalu pojasnil Alex. Imenovana Stabilna rast podpira seveda rast, ki je stabilna. Hoditi po poti zavestnega razvoja, je lahko vse prej kot stabilno. Zato vendar!

Na koncu ozkega hodnika je živela svoje življenje druga, večja in zelo dominanta. Vijolično rumena spirala se je vrtinčila in me ustavila na varni razdalji; nisem hotela bližje. Spoštljivo sem jo motrila z varne razdalje in Alex je pripovedoval nekaj o odvisnosti in halucinacijah, jaz pa sem stežka poslušala oba hkrati in sem zato bolj prisluhnila njej. Sčasoma sva se s sliko uglasili in mirno sem lahko stopila dalje.

Ko sva vstopila v eno od spodnjih učnih sob, me je nepripravljeno presenetil vijolični dragulj, veliko okroglo platno v odtenkih od purpurne do vijola barve z vabečim biserno belim jedrom. Moje telo se je samodejno sprostilo, napetost mišic je popustila; kot se na stežaj odpro vrata, je njena esenca dobila povabilo, da vstopi v tempelj moje duše. Žarela je močneje kot sonce nad polji ob Savi, ki je sililo v učno sobo in obenem nežno, kot drhtenje cvetov. Prebrala sem napis ob njej, pisalo je… Transformacija.

Tik preden je Alex odprl nova vrata, mi je zastal dih v otroškem pričakovanju, kot bi odpirala adventni koledar s čokoladnimi bonboni. »… you never know what youʹre gonna get«, bi rekel Forrest Gump.* Sobi brez oken, ali z le malo svetlobe, ne pomnim se, je dajala življenje slika, ki me je s svojo mehkobo in milino globoko ganila. Rožnato-modra na mehko zgubani kopreni je mnogo več kot toplina in udobje maternice. Občutila sem prepuščanje, zaupanje in neizrekljivo ljubezen. Tako bi naj bilo doma! Zares doma, tam pri izviru, od koder vse izhaja. Prebudila je domotožje v meni in obenem žalost, saj v mojem tukajšnjem domu ni (in ne more biti) tako domačno, kot je tam. Ob energijski sliki je pisalo Kot doma.

Na hodniku mi je igrivo pomežiknila barvita manjša slika in mi prišepnila, da je življenje lahko tudi ena sama radost in lahkotnost, če se seveda tako odločimo. Potapljanje v globine, brezkrajne kontemplacije in prerekanje z umom, neustavljiva človeška želja po razumeti, spoznati, izkusiti vse kar je, je sicer gonilo k napredku in razvoju, ki pa je, ne glede na to, kako plemenito je, v vajetih ega. Zato so lahkotnost, preprostost, neurejenost, brezciljnost in veselje več kot le primerna protiutež še tako utemeljeni težnji po razvoju. To delo mi je vse to tako zgovorno sporočalo. Radost vsakodnevnega življenja, se imenuje.

Že sva stala v naslednji sobi pred modrino iz katere globine so kmalu izstopile reliefne podobe delfinov. Igrivi in neugnani, prosto potapljajoči se, so spodbudili Alexa, da je povedal zgodbo o tem, kako je tukajšnja učiteljica španščine prepoznala njihov klic in organizirala letošnjo doživljajsko ekspedicijo – plavanje z delfini v Egiptu. Kakšno obilje!, me je prešinilo, da si dovoliš slišati in si vzeti tisto, kar ti življenje ponuja, onkraj lastnih omejitev in prepričanj. Plavanje z delfini … skočiti v vodo in plavati z jato delfinov!
Po vsem tem nisem več zmogla dosti. Kot v parfumeriji, ko se po dveh, treh opojnih vonjih ne moreš odpreti okušanju še naslednjega. Mojo zaznavo je tokrat predramil le še Novi svet, delo utelešeno po rojstvu tretjega Urškinega in Alexovega otroka, po njeni vseobsegajoči porodni izkušnji. Onstran te oble je žareča bela svetloba, ki narašča in prežema vso to temo. Silovito delo, polno upanja in zanosa. S to sliko se je moj tokratni sprehod zaključil.

Preden sem se z energijskimi slikami Urške Lan srečala v živo, sem sicer nekaj že slišala o njenem ustvarjanju. Skušala sem pozabiti vse prej slišano in videno – fotografije v katalogu slik na spletni strani so namreč le nemočen posnetek dejanskega. Resnično nisem pričakovala tako neposrednega in otipljivega učinka teh portalov. Dokler ne stojiš pred njimi, ne veš o čem govorijo tisti, ki so že doživeli njihovo delovanje, preprosto ne veš za avtonomna življenja teh del, za njihovo elektro-magnetno valovanje in posredovanje informacij, ki prehajajo v energijska polja njihovih gledalcev oziroma uporabnikov, če jim to zavestno dovolijo ali ne.

Ostala tam razstavljena dela, prav tako vredna moje pozornosti, sedaj še čakajo, da si jih ogledam ob drugi priložnosti. Seveda se me vsa tam razstavljena dela niso ali ne bodo dotaknila enako in z enako močjo, saj je to odvisno zlasti od tega, na katerih življenjskih področij imam trenutno izzive, oziroma kje sem trenutno odprta za spremembe.

To je bilo moje osebno doživljanje, ki se je nadaljevalo izven razstavnega prostora tisti dan in še naslednje dni. Tistega dne po ogledu pa se je namreč zgodila presenetljiva sprememba, ki naju je s partnerjem zelo lepo povezala. Ne da mi miru misel, kaj bi se dogajalo, če bi bila eni teh slik izpostavljena dolgoročno, na primer v lastnem stanovanju ali v pisarni? O tem bom pisala takrat, ko bom imela za seboj takšno izkušnjo.

Vodeni ogled slik je možen po dogovoru z Alexom. Prebrali ste mojo zgodbo. Kako boste slike doživeli vi, kakšna bo vaša izkušnja, je odvisno od vas samih. Ste pripravljeni na avanturo? Bi odprli bombonjero in tvegali?

Nina Gregorič Ožura
SVETLOBNi PORTAL

Portal, ki je omogočil močno podporo naši družini

Draga Urška, iz srca sem ti hvaležna za izdelavo SVETLOBNEGA PORTALA, ki je omogočil tako močno podporo celi naši družini. Hvala tudi za vso pomoč na višjih nivojih, ki jo močno zaznam, ter tako lažje sledim poslanstvu svoje duše…verjetno so te besede premalo bogate in močne za VSE, kar je tvoja ljubeča energija prebudila v nas…️ 

Zmajčki
Portal Partnerstvo

Portal visi na vidnem mestu, kjer se lahko srečam z njim vsak trenutek

Portal Partnerstvo imava že dve leti. Visi na vidnem mestu, kjer se lahko srečam z njim vsak trenutek. Moja dominantna jezika ljubezni sta usluge in posvečen čas in v zadovoljevanju teh potreb se je moje življenje zelo spremenilo. Mož sam opazi, kaj je potrebno storiti, da bom zadovoljna in se je pripravljen brez nerganja odpovedati tudi svoji najljubši tekmi. Zame je najino življenje postalo bolj harmonično in s tem bolj veselo, navdušujoče ter zadovoljujoče. Najvažnejši prispevek portala pa je glede na vse omenjeno boljše zdravje in splošno počutje.

Marjana Žmavc
energijska slika

Portal me je dobesedno potiskal v osebno rast

Čeprav sem imel nekaj izkušenj z »duhovnostjo« in sem na to temo prebral veliko knjig, mi ideja energetskih slik ni nikoli bila blizu. Če sem iskren, mi je zvenelo to kakor »nateg«.

Splet okoliščin je pripeljal do tega, da sem šel v nakup energetske slike pri Urški Lan. Mislil sem si – kar bo, pa bo …

Čeprav nisem dosti kaj pričakoval, se je kmalu pričelo »dogajati«. Vsako jutro sem se zbujal. Zgodaj, zelo zgodaj, pred sončnim vzhodom – brez budilke.
Nabit z energijo. Bilo je, kot da sem priklopljen na neskončen vir energije.

Ogromno energije še zdaleč ni bila edina stvar, ki se je zgodila– stare poškodbe, ki jih je bilo v 25 let športanja in pretiravanja obilo, so se začele kar »topiti«. Spet sem lahko delal vaje in počel stvari, ki sem jih nazadnje počel v mladosti – od »muscle up-ov« na drogu do hoje v hribe.

V poslu svetovanja glede prehrane in treniranja ljudi sem bil več kot 20 let in naravno je bilo, da sem pri dohodku dosegel svoj plato. S pomočjo portala in svojo aktivnostjo se mi je posel ter dohodek podvojil. Denar je seveda pomemben, a brez notranjega razvoja ne pomeni dosti. Portal me je dobesedno potiskal v osebno rast. V obdobju nekaj mesecev sem predelal ogromno stvari, za katere bi drugače rabil leta.

Hvaležen sem za doživeto, narejeno in podporo, ki mi jo je ponudil portal.

Metod Horjak
Podpora portala

Veliko bolj sem notranje mirna, drugače sprejemam situacije, ki se mi dogajajo

Dobro leto nazaj sem bila večinoma doma, skrbela za še ne pol leta staro dojenčico, mož pa je opravljal večino dela. Oba namreč delava kot wellness trenerja na področju promocije zdravega in aktivnega življenjskega sloga. Mogoče sama niti nisem toliko občutila tega, da, saj poznate to, točno veste kaj je potrebno naredit, pa nekako nimate volje in energije, da bi se sploh lotili.

V takem stanju oz. sitaciji, ko sva na različne načine iskala rešitev, sva prišla na priporočilo do Urške Lan in v nadaljevanju do njenega očeta Jožeta Žmavca.

Zelo kmalu sva se na podlagi zaupanja in vedenja, da nekaj morava spremeniti, odločila, da naročiva portal za sebe. Ko sedaj pomislim, se mi nekako zdi tako kot bi si v času električnih izpadov, pač kupila agregat. Pri tem, da ta “agregat” v obliki portala ni dobrodošel samo takrat, ko ni elektrike,in da, ravno toliko, da ohranja nujne funkcije, temveč vse skupaj dvigne na višje obrate. Nisem ravno podkovana v tovrstnih tehničnih izrazih, verjamem pa da razumete. 😉

Ko pogledam kaj nama je podpora portala prinesla v enem letu, lahko rečem, da je to, da imava posel na višjem nivoju samo posledica tega, kar sva v tem času naredila na sebi in kdo sva postala.

Veliko bolj sem notranje mirna, drugače sprejemam situacije, ki se nama dogajajo in ni več stresa in občutka krča v sebi, ki te čisto zaustavi. Občutek, ko gledaš otroka in moža, in se pri temu več ali manj zavedaš, da ju imaš rad, težko pa to občutiš znotraj sebe na resnično pristen in primaren način. Resnično sem hvaležna temu, da sedaj, ko rečem, ljubim te, to tudi občutim s svojo bitjo in kako neverjeten občutek je to. Veliko tega je bilo potrebno odvreči. Brez dodatnega dela na sebi ob podpori Urškinega očeta in pa portala, nikoli ne bi prišla tako daleč v tako kratkem času.

Pa še ena čisto “ženska”, ko gledam sebe na slikah danes ali pa leto in več nazaj, dejansko vidim razliko. Sedaj sem si bistveno bolj všeč in končno vidim svoje oči, da izžarevajo drugačno energijo in ne več potlačeno žalost, katere se dejansko sploh nisem zavedala.

Komaj čakam, da pride v hišo že drugi portal, ki je trenutno še v izdelavi. 😉

Marjana Žmavc
Slika / portal na steni moje pisarne

Portal me podpira, da ne obupam v valovih viharja takrat, ko je najhuje in me vedno znova vrne na pravo pot

Dragi moji!

Vsi, ki je še niste opazili, prav posebno žareče energije v moji pisarni, ki kreira novo zgodbo o kateri pred 8 leti ne bi upala niti razmišljati. Neprecenljivo darilo za naše otroke, in zame, ki me že tri leta pelje po poti, ki bo prav kmalu ugledala novo stopničko. S hvaležnostjo se je veselimo prav vsi!

Hvaležna sem Urška Lan za njeno brezmejno podporo naše zgodbe in njeno darilo, ki ga ne moremo opisati z denarjem, saj je tako zelo dragoceno in ima brezmejno vrednost. ️Hvaležna sem univerzumu, da me podpira na tej poti. Hvaležna, da mi bo končno uspelo! Hvaležna vsem mojim bližnjim in sodelavcem, ki me nenehno podpirajo! ️️️

Kako mi pomaga slika/portal na steni moje pisarne? A nosi instantne rešitve? A je kot aspirin, ki v hipu odžene bolečino? Jasno, da ne. Podpira mojo idejo, manifestacijo, kreacijo v nastajanju. Podpira mene samo, da ne obupam v valovih viharja takrat, ko je najhuje in me vedno znova vrne na pravo pot. Podpira našo šolo, da bo v dobro vseh otrok, ki jo bodo kadarkoli obiskovali, naredila nekaj drugačnega za ta svet.

Energije ne moremo prijeti, lahko pa jo začutimo. Začutimo skozi svoje življenje, ki ni nujno popolno, saj nas vsak dan znova šola. Življenje nam daje nove stopničke – izzive, ki jih še zmoremo. Življenje, ki ni kot objave na FB, ki so vse prečudovite in popolne. Podpira nas v tej resnični vsakodnevni zgodbi, da začutimo sami sebe.
Začutite energijo in poskusite delovati drugače….️️️

Ne bežite proč, ne iščite aspirina. To je zares vse kar vam lahko napisem. Ko smo pripravljeni narediti nekaj zase in se odpreti dimenzijam, ki jih še ne poznamo dovolj bodo vse naše “zgodbe” in problemi dobili nov zorni kot.

Ker smo v nenehni dirki s časom, nakupom vsega kar “še nimamo”, obiskovanjem dogodkov in krajev, ki jih še nismo videli, smo včasih slepi in zelo nehvaležni. Bodite hvaležni za drobne trenutke, za ljudi okoli nas, za mir in ljubezen, za čist zrak in zdravo hrano, za vrtec in šolo, ki ga imajo vaši otroci, za vse možnosti, ki so vam dane na vaši poti.

Vsak mesec se lahko odrečete drobni malenkosti in namesto tega na dragoceno mesto vašega doma obesite portal. Prinesel vam bo veliko več kot samo čudovit pogled – prestavil vas bo na novo pot – pot samoizpolnitve. Zato smo vendar tukaj. Da uresničimo svoj namen.
In cena? Cena je zmeraj ovira. A ko prešteješ neskončno množico oblačil in obutve v svoji omari, zavržene hrane in nepotrebnih elektronskih igračk veš, da je cena samo še ena izmed tvoji lastnih reakcij – čez katere greš ali pa boš šel, ko boš zares pripravljen.

Vem in verjamem, da vam bo Urška z veseljem stopila naproti. Osebno sem ji izjemno hvaležna za vse kar je naredila s svojimi znanji in sposobnostmi zame, za mojo zgodbo in vse naše in vaše otroke. ️️️

Spoznali sva se takrat, ko še nisem vedela kaj je to montessori. Ko nisem vedela zakaj sploh sem tukaj in sem se iz dneva v dan vrtela v krogu svojih želja in iskanju bistva. Vsakodnevnem odhajanju v službo, ki me ni izpopolnjevala.

Vsaka od naju danes daje svetu nov košček v mozaik rasti na prav edinstven način.

Več o tem bom z vami delila prav kmalu……naužijte se sonca v tej prečudoviti nedelji!

Anka Marinšek