Duhovni napredek v času energijskega prehoda

Joga delavnica za depresijo, anksioznost

Da vas ponovno spomnim, v teh dneh (še 14 dni) so izjemno podporni dnevni za odkrivanje svojih notranjih svetov, saj so naši intuitivni uvidi bistveno bolj izostreni. Smo na pragu prehoda, ko se energije v centru nase galaksije menjajo, zato se je priporočljivo obrnit bolj vase, meditirat, se umirit in povezovat z naravo, Bogom, dihom,.. Nekateri ste to že sami zaznali in se zaceli umirjat in meditirat. Pred nami je namreč leto večjega duhovnega napredka. Če rastemo, se lažje soočamo z »neudobjem«, ki ga izzovejo zasebne in družbene spremembe. Ni potrebno, da nas težave prisilijo, da smo bolj odprti za spoznanja in receptivni za širšo sliko in rast. V teh dneh nam pri tem na lepši in lažji način pomaga narava sama.

Da vas pri tem še dodatno podprem in opremim z uporabnimi tehnikami, se dobimo na meditativni joga delavnici v četrtek, 3.8. ob 17.15 v objemu Arboretuma. Prispevek za delavnico je 33 eur. Za lažjo organizacijo prosim, da se prijavite vsi, ki pridete.

Kontaktirajte me na 041 506 815 ali pa preko e-naslova na [email protected].

Zadnje objave
Joga Trzin

Joga srca

Tokratna joga delavnica bo ravno v času Marijinega vnebovzetja, ki je zame še poseben praznik. Sidrajo se izjemno skrbne, mehke energije, ki obnavljajo, ljubijo in

Več »