ZADNJE IZ ATELJEJA: Zvezdna vrata – Prerojevanje

V življenju vsak išče svoj način, da najde tisto kar ga veseli in mu daje smisel. Marsikoga zanima tudi, da bi se povezal z bistvom in višjo zavestjo, saj je ugotovil, da nam horizontalna linija izkušenj ne nudi, tistega po čemer globoko v svoji notranjosti hrepenimo. Po navadi uporabljamo že znane načine, da pridobimo, kar si želimo. Velikokrat pa moramo v ta namen najti tudi kak nov način, da razbijemo notranje programe, ki nam še niso dopustili, da bi izbirali prave odločitve in zaživeli v polnosti. Slika Prerojevanje je kot energijski prehod k našim prednikom in izvornim zapisom

Spodbuja notranje potovanje k svojim zvezdnim koreninam. Tistim koreninam za katere si ne drznemo verjeti, da obstajajo ter nas že od nekdaj podpirajo. Bolj, ko smo poravnani s svojo vertikalno osjo, bolj nam stvari tečejo.  Za tiste, ki pa še nismo poravnani z bistvom svojega bivanja, pa je slika opomnik, da s procesom spominjanja in prerojevanja lahko vzpostavimo pristen stik s tem, kar v resnici smo. Slika je za zahtevne iskalce bistva. Spodbuja notranje prebujanje in preobrazbo, ki je kot prehod čez šivankino uho.

Po besedah Yurija Yatska, kvantnga fizika in psihologa nas ta slika lahko povezuje z Alno strukturo Zemlje in z algoritmi, ki so prisotni na Soncu in podpirajo naše življenje. To sproža v človeku Božje iskre, ki aktivirajo tisti nivo naše krvi, kjer je zapisana Zvezdna genetika. Zapisi v sliki pomagajo pri procesih notranjega prebujanja. Enim bo to prebujanje ustrezalo, drugi ga bodo čutili kot izjemen pritisk. Aktivira namreč genetiko krvi, kar je zelo močan proces. Dokler ni sčiščen, je to lahko zelo naporno obdobje. Vsekakor pa je neprijetno s težkimi zapisi živeti, kar doživljamo vsi. Slika ni personalizirana in se v njej lahko vsak prepozna.  

Ker je večpasovna, si lahko z njo pomaga večje število ljudi, zato ni naprodaj, temveč jo lahko najamete. Ogled po dogovoru in pod vodstvom ustvarjalke Urške Lan. Več o sončnih algoritmih, alni strukturi Zemlje, zvezdni genetiki ter gradnji svojega sveta v vzporedni realnosti lahko izveste na izobraževanjih Yurija Yatska ali na individualnem posvetu / terapiji z njim.

Za Yurija Yatska se lahko naročite na 041 612 065.

Za Urško Lan pa se lahko naročite na 041 506 815.

Zadnje objave
Joga Trzin

Joga srca

Tokratna joga delavnica bo ravno v času Marijinega vnebovzetja, ki je zame še poseben praznik. Sidrajo se izjemno skrbne, mehke energije, ki obnavljajo, ljubijo in

Več »