Žarenje novih energij: Dojeti to, o čemer še ne moremo govoriti

Sun of art energijske slike

Dojeti to, o čemer še ne moremo govoriti

Dr. Yuri Yatsko in Urška Lan v pogovoru z gostiteljico večera Tadejo Zupan”

Yuri Yatsko je doktor fizike, psiholog in mojster za dvig mentalnih sposobnosti, v Sloveniji že blizu dve desetletji brez spletne strani in reklam širi svoja odkritja. Po sogovorniku hitro presodi, do kod bo izzval meje slišnega, vidnega in čutnega spektra. Urška Lan pa je po diplomah iz ekonomije in sociologije za trenutek odložila črn pas v karateju in še marsikaj, da že deseto leto slika v višjih stanjih zavesti. Z močno lastno izkušnjo in s širokim poznavanjem ezoteričnih znanj pomaga vsem, pripravljenim za pot skozi proces lastne spremembe k rasti izven predstavljivega. Kako bosta v predstavitvi teh prizadevanj resonirala fizik in kreatorka energijskih portalov? Ko se srečata v prostoru, ki je večji, kot ga opišejo besede?

Dr. Yatsko pravi, da slike Urške Lan nagovarjajo dušo in govorijo iz narave. Tako govorijo fiziki? Naj nam izkušnje zagonetnega raziskovalca in energijske slikarke dajo krila za razumevanje tega, o čemer sploh ne moremo govoriti.

VEČ: www.zarenjenovihenergij.si

Zadnje objave
Joga Trzin

Joga srca

Tokratna joga delavnica bo ravno v času Marijinega vnebovzetja, ki je zame še poseben praznik. Sidrajo se izjemno skrbne, mehke energije, ki obnavljajo, ljubijo in

Več »