Moderne umetniške energijske slike na platnu

Sun of art energijske slike

Moderne slike, napolnjene z energijo, nam lahko spremenijo dan, pogled na svet in s tem tudi celoten odnos do življenja. Ko pogledamo moderno sliko na platnu, se z njo zares povežemo in začutimo energijo, ki moderno umetniško sliko obdaja, prestopimo na nov nivo. Če se želimo z modernimi slikami povezati, jih moramo dojemati kot popotovanje.

Tako kot pri potovanju v novo deželo počasi odkrivamo njene lepote in se ji pustimo oplemeniti z izkušnjo, tako se moramo tudi pri pogledu na energijsko sliko prepustiti. Lahko si postavimo vprašanje kaj nam slika predstavlja, kako nas nagovarja ali kaj v nas vzpodbuja. Odgovor se bo pojavil spontano – morda kot misel, občutek ali spomin. In prav ta odgovor nam lahko pove veliko o latentnih zmožnostih in potencialih, ki bi lahko zacveteli ob ustrezni spodbudi in energijski podpori.

In prav to spodbudo in oporo lahko najdemo v čudovitih modernih slikah na platnu izpod čopiča umetnice Urške Lan. Ko Urška ustvarja se ob potegu čopiča ustvari vibracija, ki posamezniku posreduje pozitivno energijo. Barva, ki na platnu nastaja, obdaja moderno sliko z energijskim poljem, ki pomaga posamezniku, ki se v moderno sliko za zid zagleda, da se tegobe in težave, ki so se nabrale v otroštvu, odluščijo iz njegove biti, posameznik pa ponovno začuti srečo, radost in veselje. Tisti pristni jaz, ki je dolgo ostajal skrit za kritikami in mnenji sveta okrog nas.

Moderne slike na platnu

Moderne slike na platnu za prebujanje pristnega notranjega jaza

Vsak izmed nas je bil kot otrok radoveden, iskren in igriv. Ta iskrenost in radovednost pa je velikokrat (pre)hitro pokopana s kritikami in mnenji ljudi, ki so otroku ljubi in dragi. Otrok zgradi oklep. Oklep, ki velikokrat ostane in odraslo osebo omejuje pri dojemanju sveta, iskanju bistva in iskanju sreče, kar vpliva tudi na zdravje in življenje kot tako.

Energija Urške Lan ob ustvarjanju moderne slike na platno je pozitivna in usmerjena v srečno življenje. Prav zato je tudi moderna slika sama napolnjena s pozitivno energijo, ki posamezniku pomaga prestop na drug energijski nivo. Moderne slike za zid lahko krasijo naš dom, pisarno ali ambulanto ter nam na vsakem koraku pomagajo do boljšega počutja in srečnejšega življenja.

Moderne slike za zid, ki pozitivno vplivajo na naše počutje

Ljudje smo naučeni, da verjamemo tisto, kar vidimo v svoji okolici. V tisto, kar nam okolica sporoča. Občasno še slišimo kak notranji tihi glas, ki nas opominja, da je naše iskrice v očeh, zamenjala praznina in da neizpolnjeni polnimo hladilnik, menjamo avtomobile in gradimo kariero v upanju, da bo končno dovolj vsega in bomo našli svoj mir. Dnevna rutina nas utruja, obremenjeni s psihičnim stresom in čustvenimi težavami, počasi tonemo. Moderna umetniška slika z naslovom Himalajanas bo opomnila na vrhove možnega in nas vzpodbudila, k preseganju neudobnega udobja in majhne podobe o nas samih, ki smo jo z leti sprejeli.

Ravnovesje moške in ženske energije, leve in desne možganske polovice, sejanja in žetve, poslovne ideje in finančnega toka. Vse to so nasprotja. Združena nam pomagajo, da se naučimo lekcije in sprejmemo svoje nasprotje. S tem doživimo uspeh in se pomaknemo višje po lestvici svojega razvoja. Moderna energijska slika “Jing Jang” bo pomagala pri vzpostavitvi ravnovesja v življenju in tako delovala blagodejno na energije v prostoru.

Moderne umetniške slike

Moderne slike na platnu izdelane po meri za energijsko matrico vsakega posameznika

Umetnica Urška ustvarja moderne slike z mislijo na posameznika. Pred naročilom si lahko že narisane slike ogledate na razstavi v holističnem centru Karnioin, kjer je trenutno razstavljenih 25 slik. Sliko bo Urška Lan prilagodili energijski matrici vsakega posameznika in tako poskrbela za odličen splet energij med posameznikom in moderno sliko.

Zadnje objave
Joga Trzin

Joga srca

Tokratna joga delavnica bo ravno v času Marijinega vnebovzetja, ki je zame še poseben praznik. Sidrajo se izjemno skrbne, mehke energije, ki obnavljajo, ljubijo in

Več »