Abstraktne slike za na steno, ki energijsko podprejo

Sun of art energijske slike

Abstraktne slike za na steno odprejo pogled, srce in dušo. Narisane z visoko mero pozitivnih vibracij, abstraktne slike na platnu vzpodbujajo posameznika pri kreaciji novega – bolj pozitivnega okolja.

Ročno izdelane abstraktne slike izpod čopiča umetnice Urške Lan prinašajo vibracije, ki vzpodbujajo posameznika, da ustvari pozitivno in srečno okolje. Ko avtorica s čopičem nanaša barvo na platno pri tem ustvarja vibracije, ki delujejo podobno kot homeopatija. Okrog abstraktne slike za na steno se ustvari polje, ki posamezniku, ki se v sliko zagleda, pomaga, da odlušči brazgotine svoje preteklosti in najde pot k svojemu prvotnemu jazu.

slika-za-na-steno, slika-za-jedilnico, slike-v-jedilnici, stenske-slike-za-jedilnico, dekorativne-slike-za-jedilnico, slike-prodaja, slike-na-prodaj, feng-shui-slike, energijske-slike

Abstraktne slike na platnu pomagajo pri premagovanju ovir, postavljenih v otroštvu

Že kot otroci smo velikokrat postavljeni v okolje, ki nam s svojim strogim in jasnim glasom zapoveduje, kaj moramo početi ali pa nam prepoveduje stvari, ki bi jih radi počeli. S tem ukaluplja posameznika, ki izgublja svojo radoživost, svojo iskrivost, svoj jaz. Nekateri odrasli se mej, ki so jim bile začrtane v otroštvu, ne morejo osvoboditi še dolgo v odrasli dobi.

Ročno izdelane abstraktne slike avtorice Urške Lan so lahko v tem primeru v veliko pomoč. Abstraktne slike za na steno so naslikane na okroglo platno brez okvirja, da se energija lahko širi tudi navzven. Ker je okolje močnejše kot volja, je dobro, da se obdamo s spodbudami, s pozitivnostjo, ki jo energijske slike izžarevajo.

Abstraktne slike na platnu po naročilu upoštevajo energijsko matrico naročnika

Abstraktne slike za na steno lahko avtorica naslika glede na želje posameznika. Pri tem začuti njegovo energijo in sliko prilagodi strankini energijski matrici. Seveda po navdihu nariše tudi spontano sliko, ki nima v naprej točno določenega namena, pač pa po tem, ko je slika končana, pogleda, h kateremu področju ustvarjene vibracije sodijo in katero področje lahko te ustvarjene vibracije podprejo.

Abstraktne slike na platnu

“Velika modrina” za zbistritev misli in večjo sproščenost

Tako je »Velika modrina« abstraktna slika na platnu, ki je primerna za postavitev v pisarno, kjer bo pomagala zbistriti misli, ali doma, kjer bo pomagala, k večji sproščenosti. Slika je naslikana z mislijo na vodo. Iz vode smo prišli, voda kroži po našem telesu. Velika modrina je kot plazma, ki spodbuja občutek regeneracije, poživljenosti, upanja in zaupanja v življenje.

Ob “Velikem Jazu” nazaj v otroške sanje in tako do lastne pristnosti

Energijska slika »Veliki jaz« je bila naslikana z mislijo na stanje, ko v življenju nismo deležni samih pohval in superlativov. Ob “Velikem Jazu” se namreč spomnimo otroških sanj, prostranosti upanja, zanosa in veličine življenja. Vse to nam pomaga, da v sebi spet začutimo tisto pristno otroškost, radoživost in srečo.

Če si želimo abstraktne slike za na steno spoznati še bolje, se je potrebno podati na popotovanje. Na popotovanje v novo deželo, kjer bomo odkrili lepote abstraktnih umetniških slik in jim pustili, da nas oplemenitijo z izkušnjo po katero smo (pr)šli.

Zazrimo se v abstraktno sliko za na steno in se vprašajmo: “K čemu me slika nagovarja? Kaj v meni spodbuja? Kdo bi ob njeni prisotnosti postal/a?” Odgovor se bo pojavil intuitivno kot misel, občutek, morda tudi kot spomin. Ni nujno, da se bo odgovor pojavil takoj, vsekakor pa bomo do njega prišli. Odgovor nam lahko pove veliko o naših latentnih zmožnostih in potencialih, ki bi lahko zacveteli ob ustrezni spodbudi in podpori. In prav to podporo nam lahko ročno izdelane abstraktne slike ponudijo.

Ročno izdelane abstraktne slike

Abstraktne slike – prodaja v holističnem centru Karnion

Kot smo omenili že zgoraj, lahko umetnica Urška za vas izdela prav posebno sliko. Če pa še niste prepričani in bi si želeli abstraktne slike za na steno pred tem ogledati, lahko to storite v holističnem centru Karnion, kjer je na voljo 25 slik. Ogled traja približno 45 minut. V času ogleda boste abstraktno sliko na platnu začutili, energija, ki abstraktno umetniško sliko obdaja, pa bo prebudila marsikatera občutja.

Zadnje objave
Joga Trzin

Joga srca

Tokratna joga delavnica bo ravno v času Marijinega vnebovzetja, ki je zame še poseben praznik. Sidrajo se izjemno skrbne, mehke energije, ki obnavljajo, ljubijo in

Več »