Moderne slike Sun of Art povezujejo energijo dobrega počutja z umetnostjo

Sun of art energijske slike

Moderne slike in sodobna umetnost so nadvse pomembne, saj pripomorejo k spreminjanju družbe. V slovarju je zapisano “Umetnost dejavnost, katere namen je ustvarjanje oziroma oblikovanje del estetske vrednosti”. Umetnost, ki obstaja v vsaki kulturi, skupnosti je veliko več kot to. Je tako raznolika, da obstaja nešteto načinov, kako jo razumeti. Toda zakaj je tako močna? Zakaj moderne slike na platnu izzovejo toliko čustev? Najpreprostejši odgovor na to je, ker se nas čustveno dotakne. Ker vpliva na razmišljanje, kulturo, mnenja in čustveno stanje. Energijske slike so popoln primer, saj spodbujajo k razmišljanju o trenutnih situacijah, čustvih, načinu življenja in spoznavanju svojega jaza.

Energijska umetnost – Kako energijske slike pripomorejo k izboljšanju vsakdanjika

Energijska umetnost je oblika umetnosti, ki upošteva, da obstajajo še drugi dejavniki, kot le tisti, ki jih lahko vidimo, in slišimo. Eden izmed takšnih je tudi energija. Vsakodnevno je veliko govora o pozitivni in negativni energiji, toda stik z glavnino te energije je večina žal izgubila. Okrog vsakega je prisotne neskončno energije, da pa bi jo obudil, potrebuje nekaj, kar povzroča močno resonanco. To je naloga energijske umetnosti. Energijska umetnost je skupek gibov, energijskega podatkovnega toka, energijskih zapisov, oblik, vizij, povezanih z umetniškim delom. Energijska moderna slika za zid nima le fizične realnosti, temveč tudi energetsko. Moderne umetniške slike Sun of art so specializirane za to, da omogočajo izrazito resonanco, s katero nudijo energijsko podporo ter osebnostno rast.

Dojemanje moderne slike na platnu je povezano s čustvi, spomini in zaznavanjem

Posameznikovo okolje, najsi bo delovno okolje ali domače, predstavlja in odseva njegove izkušnje, prepričanja, kulturne vrednote ter identiteto. Velik del tega so moderne slike za zid, ki posamezniku dajejo čas, da se ustavi, razmisli in zazre vase. Doživljanje energijske slike je svojstvena izkušnja, ki poživlja, spodbuja in pomirja. Znanstvene in medicinske študije so dokazale, da vsaka oblika in barva prenašata možganom drugačno sporočilo, kar privede do različnih občutkov. Dojemanje slike je tesno povezano s čustvi, spomini in zaznavanjem barv. To dopušča veliko mero samorefleksije in boljšega razumevanja samega sebe, ki privedeta do duševnega mira. Moderne slike z barvami, kot so modra, oranžna, rumena predstavljajo vitalnost, pozitivno energijo ter umirjenost. Moderne slike za zid na plano privedejo prijetne spomine iz otroštva, počitnic in omogočajo, da za trenutek pozabite na vsakodnevni stres.

Moderne Umetniške slike Sun of art – Vir navdiha, poguma in motivacije

Nekatere moderne umetniške slike so vir navdiha, motivacije in poguma, druge pa predstavljajo sproščujoč pobeg v domišljijski svet. Vas zanima, katere moderne slike na platnu Sun of art bodo razbremenile vaš vsakdan ter vam dale več notranje moči?

Himalaja

Moderna slika na platnu Himalaja spodbuja izražanje in razvijanje darov, ter osebnostno rast. Energijski spodbudnik za terapevtski prostor pomaga pri izboljšanju samopodobe, zadovoljstva ter iskanju notranje moči. Slika vpliva na grleni energijski center življenja ter spomni na že pozabljene otroške upe in sanje. Himalaja pripomore k osebnostni rasti ter poenostavi preseganje mej udobja – najsi bodo to karierne ali meje v zasebnem življenju.

Jin jang

Jin jang je moderna slika za zid, ki deluje kot spodbudnik za notranje ravnovesje. Jin jang umetniško delo posamezniku poskuša pomagati tako, da se nauči združevati nasprotja ter se pomakne višje po lestvici osebnostne rasti in razvoja.

Osebnostna rast

Osebnostna rast je moderna slika na platnu, ki spodbuja k preraščanju monotonije, občutka ujetosti, pomanjkanju navdiha in vizije. Pravijo, da je stik s sliko kot potovanje. Ta slika popelje posameznika na pot spoznavanja življenjskega poslanstva, notranje motivacije in novega načina življenja. Slika za osebnostno rast daje podporo posamezniku v iskanju novih poti, preraščanju utesnjenosti ter izpolnjevanju poslanstva.

Žarki novega sonca

Žarki novega sonca je moderna abstraktna slika, ki služi kot energijski spodbudnik pri širjenju dobrobiti za vse ljudi. Tehnika akrila na platno v kombinaciji s čipko spodbuja trajnostno, moralno in etično delovanje. Portal v podobi moderne slike služi kot energijski oddajnih predhodno zbranih energij in informacij. Večdimenzionalna abstraktna slika je energijski spodbujevalnik višje zavesti, upanja, katerega cilj je spoštovanje življenja.

Zadnje objave
Joga Trzin

Joga srca

Tokratna joga delavnica bo ravno v času Marijinega vnebovzetja, ki je zame še poseben praznik. Sidrajo se izjemno skrbne, mehke energije, ki obnavljajo, ljubijo in

Več »