Veliki Jaz – spodbuda za razvoj potencialov

Sun of art energijske slike

Veliki Jaz

Stik s sliko je kot potovanje

Če se želite malo bolje spoznati z mojimi slikami vas vabim na potovanje. Pri potovanju v novo deželo odkrivate njene lepote in ji pustite, da vas oplemeniti z izkušnjo po katero ste šli. Tudi pristen stik s sliko je neke vrste potovanje, prinaša izkušnje in bogati.

Vabim vas, h kratkem ritualu v katerem lahko izveste nekaj več o samem sebi. Zazrite se v sliko in si zastavite vprašanja: “K čemu me slika nagovarja. Kaj v meni spodbuja? Kdo bi ob njeni prisotnosti postal?” Odgovor se bo pojavil intuitivno kot misel, občutek, spomin,.. lahko se bo pojavil takoj ali pa tekom dneva. Odgovor vam lahko pove veliko o vaših latentnih zmožnostih in potencialih, ki bi lahko zacveteli ob ustrezni spodbudi in podpori. Ob zaključku tega kratkega rituala je prav, da se sliki zahvalite za namig in uvid.

Vaše uvide lahko podelite tudi z mano preko spodnjega obrazca.[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Energijski spodbudnik za:” font_container=”tag:h4|font_size:22|text_align:left|color:%237a5a1f” use_theme_fonts=”yes” el_class=”m-t-20 m-b-15 font-bold”][vc_separator color=”custom” el_width=”20″ accent_color=”#f8f6f4″ el_class=”m-t-15 m-b-15″][vc_column_text]KVALITETE: novo življenje, izpolnjeno življenje, kreacija, veliki val, vizija, cilj, strategija, fantazija

PROFIL LJUDI:  ki čutijo, da obstaja več kot to, kar jim trenutno uspe živeti.[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” accent_color=”#f8f6f4″ el_class=”m-t-15 m-b-15″][vc_column_text el_class=”infoTable”]

Tehnika: akril na platno
Velikost: premer 108 cm
Kraj: ustvarjeno v Sloveniji, 2019

O slikah lahko izveste več, tako da se dogovorite za voden ogled po razstavi. Če pa so vas slike resnično pritegnile in si eno takšnih želite tudi zase, vam jo izdelam po naročilu, lahko je osebna slika, družinska, za projekt , pisarno, ordinacijo,… Lahko me pokličete na 041506815 – Urška[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” accent_color=”#f8f6f4″ el_class=”m-t-15 m-b-15″][vc_column_text]Matrica družbenega življenja zahteva veliko časa, energije in pozornosti. Čeprav ta pot pobere ogromno truda, se večini ljudi uresničijo sanje, ko jim uspe kariera ali ko si postavijo družino.

Toda v trenutkih, ko ne čutimo več superlativov, se prikrade praznina, neizpolnjenost in občutek dvoma, če je to res vse, za kar živimo. Ob velikem Jazu se spomnimo otroških sanj, prostranosti upanja, zanosa in veličine življenja. Naj vaše življenje ponovno postane Veliko!

Če želite še globlje v proces, vas povabim, da se ponovno spomnite: “Kdo ste si želeli biti, ko ste bili stari 5 let? Kakšne sanje ste imel takrat? Kaj vas je zanimalo? V kaj ste verjeli, da boste, ko boste veliki?” 

Si drznete spet verjeti v Veličino življenja, v katero zaupajo petletniki in to sedaj s svojimi izkušnjami kot odrasel človek?

Ob opazovanju slike Veliki jaz mi je močno zaresoniral zapis, ki sledi. Veliki Jaz je kot nasproten pol vsakdana ujetosti mnogih.

Kopiran je od Anke Marinšek, 12.6.2021, https://www.facebook.com/anka.marinsek

KJE PA SMO MI?

Življenje ne more biti posebno in polno, nenavadno in izpolnjeno, če se ga bojimo živeti.
Zataknjeni smo v svojem vzorcu in nočemo naprej.
Ostajamo v mrtvem razmerju….morda se odločimo za še enega otroka, da boš rešil nastalo situacijo, pa spet pademo nazaj…..morda pride še tretji in je situacija samo še slabša……
Zapletamo se v odvisne in toksične odnose…..
Hodimo v službo, ki ubija…..krivimo šefa, da izvaja mobing, ki nas preobremenjuje, ki ne razume naših osebnih težav….zamujamo s kopico neumnih izgovorov, ki se zdijo normalni……vsak dan težje zjutraj odpremo oči in gremo na delo…..komaj čakamo malico in počitnice, vse ostalo nam ne daje nekega smisla življenja……..
Jamramo, jamramo, jamramo, ker je naše fizično telo zelo utrujeno……telesu dajemo nezdravo hrano in upamo na trenutek, ko bo zdravju šlo na boljše…..
Kopičimo svoje težave na vseh področjih in vse kar zmoremo je šimfanje s prijateljico ali prijateljem na kavi.
MORDA PA JE ČAS ZA VSE NAS, DA STOPIMO IZ SVOJE CONE SVOJEGA UDOBJA IN NAREDIMO NEKAJ ZASE?

VSAK TRENUTEK V ŽIVLJENJU JE TRENUTEK NAŠE LASTNE ODLOČITVE.

LOČITVE od starega in odpiranje novem neznanem in nedoživetem.
Do kod se še lahko upiramo spremembam, ki so se že začele?
Upiramo se jim lahko le toliko, kolikor vzdrži naše telo.
Toda ob vsem tem se pojavi vprašanje ZAKAJ si privoščimo nazadovanje, če pa bi lahko s to energijo napredovali?

Vesela bom, če mi svoje uvide, ki ste jih dobili ob slikah zapišete.

Če pa si želite slike še bolj spoznati in občutiti,

  • ste vabljeni na brezplačen voden ogled po stalni razstavi v Holističnem centeru Karnion, Medvode. Za termin pokličite na 041 441 999 – Alex.
  • ali pa se naročite na [email protected] – Urška za online predstavitev preko Zoom aplikacije.
Zadnje objave
Joga Trzin

Joga srca

Tokratna joga delavnica bo ravno v času Marijinega vnebovzetja, ki je zame še poseben praznik. Sidrajo se izjemno skrbne, mehke energije, ki obnavljajo, ljubijo in

Več »