Razcvet ženske

Sun of art energijske slike

Razcvet ženske

Stik s sliko je kot potovanje

Če se želite malo bolje spoznati z mojimi slikami vas vabim na potovanje. Pri potovanju v novo deželo odkrivate njene lepote in ji pustite, da vas oplemeniti z izkušnjo po katero ste šli. Tudi pristen stik s sliko je neke vrste potovanje, prinaša izkušnje in bogati.

Vabim vas, h kratkem ritualu v katerem lahko izveste nekaj več o samem sebi. Zazrite se v sliko in si zastavite vprašanja: “K čemu me slika nagovarja. Kaj v meni spodbuja? Kdo bi ob njeni prisotnosti postal?” Odgovor se bo pojavil intuitivno kot misel, občutek, spomin,.. lahko se bo pojavil takoj ali pa tekom dneva. Odgovor vam lahko pove veliko o vaših latentnih zmožnostih in potencialih, ki bi lahko zacveteli ob ustrezni spodbudi in podpori. Ob zaključku tega kratkega rituala je prav, da se sliki zahvalite za namig in uvid.

Vaše uvide lahko podelite tudi z mano preko spodnjega obrazca.

KVALITETE: mehkoba, nežnost, potrpežljivost, sproščenost, varnost, zavarovanost, oboževanost

PRIMERNO ZA:  tiste dame, ki vedo, da je prišel čas zanje, da zacvetijo v svoji ženski veličini.

ŽENSKA ENERGIJA

Eden od izrazov kakovostno postavljene ženske energije v posamezniku je tudi čustvena stabilnost, ko na odločen a hkrati mehak in prefinjen način izrazimo tisto, kar želimo in to “samo pride k nam”. Težnje k boju za moč, nadzor in lasten prav, počasi bledijo, ko se nam od znotraj aktivirajo srčne kvalitete mehkobe, razumevanja in spoštovanja. Vedrina, zavedanje lastne lepote,.. sta nagradi, ko skozi nas končno steče energija boginje.

Afirmacija: “Dopuščam in Čutim nežno moč mojega srca.”

Tehnika: akril na platno
Velikost: premer 54 cm
Kraj: ustvarjeno v Sloveniji, 2019

O slikah lahko izveste več, tako da se dogovorite za voden ogled po razstavi. Če pa so vas slike resnično pritegnile in si eno takšnih želite tudi zase, vam jo izdelam po naročilu, lahko je osebna slika, družinska, za projekt, pisarno, ordinacijo,… Lahko me pokličete na 041506815 – Urška

Vesela bom, če mi svoje uvide, ki ste jih dobili ob slikah zapišete.

Če pa si želite slike še bolj spoznati in občutiti,

  • ste vabljeni na brezplačen voden ogled po stalni razstavi v Holističnem centeru Karnion, Medvode. Za termin pokličite na 041 441 999 – Alex.
  • ali pa se naročite na [email protected] – Urška za online predstavitev preko Zoom aplikacije.
Zadnje objave
Joga Trzin

Joga srca

Tokratna joga delavnica bo ravno v času Marijinega vnebovzetja, ki je zame še poseben praznik. Sidrajo se izjemno skrbne, mehke energije, ki obnavljajo, ljubijo in

Več »