Inovativna energijska terapija za prezaposlene in za vse, ki se zavedate pomena regeneracije

orgonska komora

Rada zavijem proti Mirni, kjer domuje gospod Dežman, navdušenec nad energijskimi inovacijami. V prav zato pripravljeni sobi, kjer so s posebnim premazom in zavesami eliminirali večino sevanj in tehničnega smoga iz okolja, se nahaja komora Prana spa. To je edina tovrstna komora na svetu, ki je po posebnem postopku obdelana z žlahtnimi materiali. Ker rada preizkusim kaj novega, sem hitro pospravila s klastrofobijo, da stestiram, če ima moj meditativen um, res lahko blažene koristi s tem, ko jo doživim. V Prana spa-ju mi je bilo prijetno, toplo, temno in ozko a vendar ne utesnjeno. Bila je kot komora iz filmov, kamor se odpraviš na regenerativen počitek in pomlajevanje. Misli so mi prenehale drvet, pulz se je znižal. Prijetno sem se sprostila, napolnila in v 15 minutah naspala za aktiven preostanek dneva. Majhno okence mi je omogočalo svetlobo in čudovit pogled na vijolično zlat portal (moja energijska slika), ki gospoda Dežmana razvaja v njegovi komori in mu nudi edinstvena potovanja po notranjem svetu blagostanja radosti in miru. Res posebno doživetje v Mirni, ki nima po naključju takšnega imena.

Sicer pa je komora Prana spa napredno certificirano orodje, ki nadgrajuje orgonski akumulator Williema Raicha in omogoča gostitev etrske energije. To pomaga vzpostaviti normalno delovanje telesa in čustveno ravnotežje. Blokirani pretoki in neravnovesja v etrskem telesu lahko namreč vodijo v bolezni in čustvene težave. Pred kratkim sem bila tudi na prvi uradni predstavitvi komore. Znanstveniki iz Inštituta BION so glede na svoje raziskave in izkušnje uporabnikov povzeli, da Prana Spa pomaga pri hitrejši obnovi tkiv, celjenju opeklin, povečanju fokusa in delavne produktivnosti, ustvarjalnosti, sproščanju stresa in poglabljanju meditacije, krepitvi imunskega sistema, regeneraciji, zaviranju procesov staranja, vitalizaciji vode in hrane,..

Bi jo tudi vi radi doživeli? Boštjan Dežman pravi, da jo je najlepše imeti kar doma.

Kontaktirajte me na 041 506 815 ali pa preko e-naslova na [email protected].

Zadnje objave
Joga Trzin

Joga srca

Tokratna joga delavnica bo ravno v času Marijinega vnebovzetja, ki je zame še poseben praznik. Sidrajo se izjemno skrbne, mehke energije, ki obnavljajo, ljubijo in

Več »