Slike na platno – prodaja feng shui slik za na steno

Sun of art energijske slike

Slike na platno umetnice Urške Lan niso le moderne slike na platnu. So nekaj več – so slike za na steno, ki vam bodo s svojo energijo pomagale pri ustvarjalnosti, inspiraciji, intuiciji, marketingu v podjetju, poslovnem uspehu in pri vaši osebni rasti nasploh. Slike na platno s svojo pozitivno energijo v nas prebujajo intuicijo in nam pomagajo razumeti tisti svoj pravi jaz. Prepustite se in začutite energijo Sun of art feng shui slike, ki naj vam pomaga na vseh duševnih področjih.

Prodaja slik Sun of art posameznikom pomaga pri spoznavanju notranjega jaza. Slike na platno podprejo energijske točke posameznika, ki podporo potrebujejo. Feng shui slike lahko posameznik postavi v različne prostore svojega doma, seveda pa jih lahko postavi tudi v pisarno, kjer bodo moderne slike vzpodbudile ustvarjalnost, inspiracijo, intuicijo, marketing v podjetju in poslovni uspeh. Seveda pa prodaja slik sama ne pomaga. Človek mora energijo začutiti in pustiti, da ga prevzame. Samo tako bodo slike na platno Sun of art dosegle svoj namen.

Slike na platnoKako s pomočjo moderne slike na platnu premagati travmo z otroštva?

Čeprav je težko priznati, bi se verjetno lahko strinjali, da smo bili (skoraj) vsi v otroštvu vsaj enkrat izpostavljeni stresnemu dogodku, ki je na nas pustil nekaj negativnih posledic. Pri veliki večini žal ne gre za zgolj en dogodek, pač pa gre za ponavljajoča se dejanja iz okolice, ki so v nas vrisala občutek manjvrednosti in hladu. Velika večina posameznikov se tega ne zaveda. Tisti, ki se tega zavejo, lahko pričnejo rasti. Osebna rast ni nikoli enostavna. Zahteva premik iz lastne cone udobja, ki nam je vsem tako zelo domača. Moderne slike, ki jih ponuja Sun of art, vam bodo pomagale na poti do osebne rasti in s tem tudi do zdravljenja vaše travme. Zazrite se v njih in začutite energijo, ki vam jo slike narisane na platno dajejo.

Abstraktne energijske slikeTravmo premagamo enostavneje, če razumemo njen mehanizem

Obstaja veliko različnih vrst travm in reakcija vsake osebe na travmatični dogodek je odvisna od številnih dejavnikov, na primer od tega, ali ste dogodek uspeli »obdelati« s pravimi podpornimi sistemi.

Kljub temu pa ne gre spregledati dejstva, da za razvoj negativnih vzorcev v odrasli dobi, ne rabimo biti izpostavljeni eni izmed taksativno opisanih travm, ki jih najdemo v medicinskem priročniku. Dovolj je, da se nam v otroštvu ali v odrasli dobi velikokrat da občutek, da smo nekaj storili narobe. Morda smo uteho kasneje našli v denarju in materialnih zadevah, vendar v naši notranjosti še zmeraj čutimo hlad. Praznino. Ni tistega pristnega veselja, intuicije, ki bi nas vodila.

Feng shui slikeProdaja slik Sun of art za boljšo intuicijo in pozitivno energijo

S pomočjo slike na platno Sun of art si lahko pomagamo ponovno začutiti toplino v sebi. Urška feng shui slike prodaja in slika z mislijo na uporabnika. Preden začne sliko na platno slikati, se zagleda v energetsko matrico posameznika in ugotovi, na katerih točkah ga mora podpreti. S čopičem nato na platno nanese vibracije, ki se skozi sliko slikano na platno v okrogli obliki širijo v prostor in navdajo posameznika, ki se v sliko zagleda.

Se pa je potrebno že pred nakupom slike na platno zavedati, da se moramo takšni sliki prepustiti. Energiji je treba zaupati in ji pustiti, da nam pomaga odkriti intuicijo, ki je v nas.

Sun of art prodaja – slika, ki vam pomaga do osebne rasti

Da bi prebrodili vaše travme se obrnite na slike na platno Sun of Art, ki vam bodo s svojo energijo pomagale pri spoznavanju resničnega sebe. Zavedajte se, da se vse da premagati in vedno narediti nekaj dobrega zase. Pomagajte si pri osebni rasti z energijskimi slikami in bodite uspešni in srečni tako v osebnem življenju, kot tudi v poslovnem.

Prodaja slik Sun of art je prilagojena vsakemu posamezniku. Umetnica Urška že pred začetkom risanja feng shui slike preuči energetsko matrico posameznika ter tako poskrbi, da moderna slika na platnu izraža vibracije, ki jih posameznik potrebuje za svojo osebno rast.

Moderne slike na platnu

Zadnje objave
Joga Trzin

Joga srca

Tokratna joga delavnica bo ravno v času Marijinega vnebovzetja, ki je zame še poseben praznik. Sidrajo se izjemno skrbne, mehke energije, ki obnavljajo, ljubijo in

Več »