Danijela Martinović

Sun of art energijske slike

Hrvaška pevka Danijela je prejela sliko, v kateri je odtis njene življenjske energije

Slovenska umetnica Urška Lan, ki se že več kot 11. let ukvarja z ustvarjanjem inovativnih energijskih slik, je nedavno s svojo mojstrovino razveselila tudi hrvaško pevko Danijelo Martinović.

Podjetnica z lastno blagovno znamko Sun of art je bila skrito presenečenje za glasbenico, ki je gostovala v televizijski oddaji Zajtrk PR’Andreji. Voditeljica Andreja Jernejčič se namreč zaveda, koliko Danijeli pomeni življenjska energija, ki jo je darilo popolnoma navdušilo.

Urška Lan je zgolj na podlagi posnetkov, predvsem zadnjega videospota pevke za pesem Ljubav ne odustaje, ustvarila energijsko sliko v vijolični barvi.

Ker se Urška in Danijela pred tem še nikoli v življenju nista srečali, je glasbenico zanimalo, kako je ugotovila, kaj ji bo všeč.

» Komuniciram s poljem zavesti, ki je okoli nas. Okoli Danijele sta se pojavljali modra in vijolična barva, a sem se na koncu odločila za slednjo, saj je bila energija, ki bi preko nje podprla Danijelo močnejša, « je razložila umetnica, ki je s svojimi slikami pomagala že mnogim posameznikom. Mojstrovine, ki jih ustvarja, so popolnoma personalizirane in v svojem bistvu zajemajo vrednote in energijo človeka. Nekaterim služijo kot okras, drugim so v terapevtsko podporo pri željah, iskanju notranjega mira in skritih potencialov. Tako je s svojim delom pomagala že več kot 300 družinam, podjetjem ali posameznikom do uresničitve življenjskega cilja.

Oddajo Zajtrk PR Andreji si lahko pogledate tule.

Zadnje objave
Joga Trzin

Joga srca

Tokratna joga delavnica bo ravno v času Marijinega vnebovzetja, ki je zame še poseben praznik. Sidrajo se izjemno skrbne, mehke energije, ki obnavljajo, ljubijo in

Več »