Veliki Jaz

Sun of art energijske slike

[vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”bottom” el_class=”portal-bg” css=”.vc_custom_1612974608660{background-image: url(https://www.sunofart.net/wp-content/uploads/2021/02/Veliki-Jaz-pas.jpg?id=6551) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Veliki Jaz” font_container=”tag:h1|font_size:50|text_align:left|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” el_class=”m-b-15 grayShadow”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1519654719177{padding-top: 10px !important;}”][vc_column width=”1/2″ el_class=”p-t-25″][vc_column_text]

Stik s sliko je kot potovanje

Če se želite malo bolje spoznati z mojimi slikami vas vabim na potovanje. Pri potovanju v novo deželo odkrivate njene lepote in ji pustite, da vas oplemeniti z izkušnjo po katero ste šli. Tudi pristen stik s sliko je neke vrste potovanje, prinaša izkušnje in bogati.

Vabim vas, h kratkem ritualu v katerem lahko izveste nekaj več o samem sebi. Zazrite se v sliko in si zastavite vprašanja: “K čemu me slika nagovarja. Kaj v meni spodbuja? Kdo bi ob njeni prisotnosti postal?” Odgovor se bo pojavil intuitivno kot misel, občutek, spomin,.. lahko se bo pojavil takoj ali pa tekom dneva. Odgovor vam lahko pove veliko o vaših latentnih zmožnostih in potencialih, ki bi lahko zacveteli ob ustrezni spodbudi in podpori. Ob zaključku tega kratkega rituala je prav, da se sliki zahvalite za namig in uvid.

Vaše uvide lahko podelite tudi z mano preko obrazca na dnu strani.[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” el_width=”20″ accent_color=”#f8f6f4″ el_class=”m-t-15 m-b-15″][vc_column_text]

Energijska slika kot spodbudnik za VEČJO VIZIJO

KVALITETE: novo življenje, izpolnjeno življenje, kreacija, veliki val, vizija, cilj, strategija, fantazija, brezmejnost

PROFIL LJUDI:  ki čutijo, da obstaja več kot to, kar jim trenutno uspe živeti.[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” el_width=”20″ accent_color=”#f8f6f4″ el_class=”m-t-15 m-b-15″][vc_column_text]Matrica družbenega življenja zahteva veliko časa, energije in pozornosti. Čeprav ta pot pobere ogromno truda, se večini ljudi uresničijo sanje, ko jim uspe uspešna kariera in lepi družinski odnosi.

Toda v trenutkih, ko ne čutimo zgolj superlativov, se prikrade praznina, neizpolnjenost in občutek dvoma, če je to res vse, za kar živimo. Ob Velikem Jazu se spomnimo otroških sanj, prostranosti upanja, zanosa in veličine življenja. Postanite brezmejni! Naj vaše življenje ponovno postane Veliko!

 

Vaje za osebnostno rast

Če želite še globlje v proces, vas povabim, da se ponovno spomnite: “Kdo ste si želeli biti, ko ste bili stari 5 let? Kakšne sanje ste imeli takrat? Kaj vas je zanimalo? V kaj ste verjeli, da boste, ko boste veliki?” 

In še dodatna vprašanja za samoizpraševanje: “Kako polno bi lahko bilo vaše življenje danes?” če bi si drznili stopiti iz svojih okvirjev. Kakšna je vaša korist, če vztrajate pri obstoječem? Kakšne so vaše izgube, ker vztrajate pri obstoječem?

Če bi ob zgornjih vprašanjih potrebovali pomoč in podporo, se lahko obrnete na dobrega psihoterapevta, coacha ali energo-terapevta. Seveda nas izkušen terapevt lažje usmerja in vodi preko blokad in negativnih vzorcev, zaradi katerih klecamo na svoji poti.

Sama sodelujem s terapevtoma Jože Žmavc in dr. Yuri Yatsko. Njun kontakt lahko najdete na dnu strani.

Lahko pa se prepustite tudi v proces z mojimi energijskimi slikami in si pustite, da spodbudijo vašo notranjo modrost in uvide. Priporočam pa, da je slika v sozvočju z vašo energijsko matrico in trenutnimi potrebami.

 

Želite več?

Če berete to stran, lahko izkoristite možnost brezplačnega ogleda, izobraževanja in vodenja po razstavi mojih slik v Holističnem centru Karnion. Če pa so vas moje terapevtske slike resnično pritegnile in si eno takšnih želite tudi zase, vam jo izdelam po naročilu.

Izdelujem unikatne slike na osebo, družino, projekt, pisarno, ordinacijo,.. ali slike za darilo. Pokličite na 041506815 – Urška[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” accent_color=”#f8f6f4″ el_class=”m-t-15 m-b-15″][vc_column_text el_class=”infoTable”]TEHNIČNE LASTNOSTI SLIKE:

Tehnika: akril na platno, swarovski kristali
Velikost: premer 108 cm
Kraj: ustvarjeno v Sloveniji, 2019

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”portalImg”][vc_single_image image=”6550″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row][vc_row disable_element=”yes”][vc_column][vc_message style=”square” message_box_color=”white” icon_type=”entypo” icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-minus” el_class=”b-0 titleBox m-t-10″]Izpolnjenost: Urška Lan[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1524557335679{margin-top: 60px !important;border-top-width: 1px !important;padding-top: 80px !important;padding-bottom: 80px !important;background-color: #fefbf3 !important;border-top-color: #f4eada !important;border-top-style: solid !important;}” el_class=”devider-block”][vc_column][vc_custom_heading text=”Slike Sun of art za dom, pisarno ali ordinacijo” font_container=”tag:h3|font_size:26|text_align:center|color:%23de7e0c” use_theme_fonts=”yes” el_class=”m-t-0 m-b-0 kalam”][vc_custom_heading text=”Navdih za več smisla in miru v vašem življenju” font_container=”tag:h3|font_size:38|text_align:center|color:%23795615″ use_theme_fonts=”yes” el_class=”m-t-5 m-b-20 text-normal”][vc_media_grid element_width=”3″ gap=”15″ grid_id=”vc_gid:1628840942709-31ddb7e35ef30e00aa3c442bf7ea2f7b-2″ include=”6544,6545,6546,6547″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”bottom” css=”.vc_custom_1519657562446{margin-top: 80px !important;margin-bottom: 20px !important;border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;border-left-color: #efece8 !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #efece8 !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #efece8 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #efece8 !important;border-bottom-style: solid !important;border-radius: 10px !important;}”][vc_column width=”5/12″][vc_single_image image=”1691″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1519657443589{margin-top: -80px !important;margin-left: -50px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”7/12″ css=”.vc_custom_1519657483272{padding-top: 30px !important;padding-right: 25px !important;padding-bottom: 30px !important;padding-left: 25px !important;}”][vc_custom_heading text=”Pišite nam” font_container=”tag:h3|font_size:26|text_align:left|color:%23de7e0c” use_theme_fonts=”yes” el_class=”m-t-0 m-b-0 kalam”][vc_column_text el_class=”contact-form”]Vesela bom, če mi svoje uvide, ki ste jih dobili ob slikah zapišete.

Če pa si želite slike še bolj spoznati in občutiti,

  • ste vabljeni na brezplačen voden ogled po stalni razstavi v Holističnem centeru Karnion, Medvode. Za termin pokličite na 041 441 999 – Alex.
  • ali pa se naročite na [email protected] – Urška za online predstavitev preko Zoom aplikacije.

Error: Contact form not found.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Zadnje objave
Joga Trzin

Joga srca

Tokratna joga delavnica bo ravno v času Marijinega vnebovzetja, ki je zame še poseben praznik. Sidrajo se izjemno skrbne, mehke energije, ki obnavljajo, ljubijo in

Več »