Ljubezen do sebe in zaupanje vase

Sun of art energijske slike

[vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”bottom” el_class=”portal-bg” css=”.vc_custom_1525963167539{background-image: url(https://www.sunofart.net/wp-content/uploads/2018/05/portal_120.jpg?id=3076) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Mehkoba ljubezni” font_container=”tag:h1|font_size:50|text_align:left|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” el_class=”m-b-15 grayShadow”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1519654719177{padding-top: 10px !important;}”][vc_column width=”1/2″ el_class=”p-t-25″][vc_column_text]

Ljubezen do sebe ob pomoči energijske slike

Eden bistvenih korakov na poti ljubezni do sebe je zavedanje, kje smo in kako se počutimo. Ko imamo enkrat dovolj, da klecamo ob težkih preizkušnjah, ko imamo dovolj nizkih počutij, smo krenili na pot, da nam bo nekoč lažje. Ob zavedanju, da si zaslužimo ljubezen, pa smo že skoraj ozdravljeni. Šele, da ljubimo in sprejemamo samega sebe, nam podarja možnost, da ljubezen lahko dajemo in sprejemamo. Z njo lahko obdarimo svoje otroke, partnerja, svet. Do tega pa ni lahka pot!

Če ste bili doma blagoslovljeni z zgledom ljubečih odnosov, teh vrstic verjetno ne berete. Če pa še iščete načine, kako se bolj postaviti zase, si biti zvest in se sprejeti z vsemi svojimi muhami, potem ste na pravem mestu. Energijske slike in svetovanje Sun of art vas pri tem lahko podprejo. Pomagajo vam v procesu zdravljenja ranjenih delov vaše preteklosti. Večina vas je imela že kdaj kako slabo izkušnjo in s tem občutke prizadetosti. Na to se ljudje različno odzivamo, največkrat tako, da ranjene delce pričnemo skrivati in s kompenzacijami ter navidezno močjo ščititi pred novimi slabimi izkušnjami. Ob tem porabljamo veliko energije in pokopljemo kar nekaj svojih darov. Ko pa začnemo zavestno delati na sprejemanju sebe ter zraven uporabljamo energijsko sliko za Mehkobo in ljubezen do sebe, si sčasoma zopet povrnemo zaupanje vase in smo si vedno bolj zvesti. Seveda pa so naše mehkobe veseli tudi ostali družinski člani, saj je blagodejna za vse odnose.

Če bi slike radi doživeli v živo in o njih izvedeli več, vas vabim na voden ogled v Holistični center Karnion v Medvodah.[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” accent_color=”#f8f6f4″ el_class=”m-t-15 m-b-15″][vc_custom_heading text=”Energijska slika Mehkoba ljubezni kot spodbudnik za zdravo čustvovanje” font_container=”tag:h4|font_size:22|text_align:left|color:%237a5a1f” use_theme_fonts=”yes” el_class=”m-t-20 m-b-15 font-bold”][vc_column_text el_class=”infoTable”]Spodbuja v bolj zdrav način odnosa do sebe, v ljubezen do sebe. Človeka podpira z življenjsko energijo, da tem novim impulzom lažje sledi. Spodbuja ga, da se ima raje in je bolj zadovoljen sam s seboj.

Tehnika: akril na platno, swarovski kristali
Velikost: premer 81 cm
Status prodano

Kljub temu, da te slike ni več, vam med razpoložljivimi slikami, ki so na prodaj lahko ponudim, kakšno s podobno vsebino ali podobnim motivom. Lahko pa jo glede na vaše potrebe in vašo osebno energijsko matrico izdelam v treh mesecih. Oglejte si cenik. Povabim vas v proces, ki je podoben notranjem potovanju do več ljubezni do sebe, zaupanja vase ter lepših odnosov z drugimi.

[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” accent_color=”#f8f6f4″ el_class=”m-t-15 m-b-15″][vc_column_text]

Stik s sliko je kot potovanje

Če se želite malo bolje spoznati z mojimi slikami vas vabim na potovanje. Pri potovanju v novo deželo odkrivate njene lepote in ji pustite, da vas oplemeniti z izkušnjo po katero ste šli. Tudi pristen stik s sliko je neke vrste potovanje, prinaša izkušnje in bogati.

Vabim vas, h kratkem ritualu v katerem lahko izveste nekaj več o samem sebi. Zazrite se v sliko in si zastavite vprašanja: “K čemu me slika nagovarja. Kaj v meni spodbuja? Kdo bi ob njeni prisotnosti postal?” Odgovor se bo pojavil intuitivno kot misel, občutek, spomin,.. lahko se bo pojavil takoj ali pa tekom dneva. Odgovor vam lahko pove veliko o vaših latentnih zmožnostih in potencialih, ki bi lahko zacveteli ob ustrezni spodbudi in podpori. Ob zaključku tega kratkega rituala je prav, da se sliki zahvalite za namig in uvid.

Vaše uvide lahko podelite z mano preko obrazca na dnu strani. Če pa ste prebrali do tu, vas tematika očitno zanima. Vabim vas, da se opogumite, me kontaktirate in vas povabim, da slike doživite tudi v živo.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”portalImg”][vc_single_image image=”3075″ img_size=”full” style=”vc_box_rounded” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1524557335679{margin-top: 60px !important;border-top-width: 1px !important;padding-top: 80px !important;padding-bottom: 80px !important;background-color: #fefbf3 !important;border-top-color: #f4eada !important;border-top-style: solid !important;}” el_class=”devider-block”][vc_column][vc_custom_heading text=”Energijske slike Sun of art za spalnico, dnevno sobo ali prostor za meditacijo in jogo” font_container=”tag:h3|font_size:26|text_align:center|color:%23de7e0c” use_theme_fonts=”yes” el_class=”m-t-0 m-b-0 kalam”][vc_custom_heading text=”Navdih za več ljubezni in mehkobe v vašem življenju” font_container=”tag:h3|font_size:38|text_align:center|color:%23795615″ use_theme_fonts=”yes” el_class=”m-t-5 m-b-20 text-normal”][vc_media_grid element_width=”3″ gap=”15″ grid_id=”vc_gid:1646068865097-a6113519-b1e6-3″ include=”3525,3508,3528,7060″][/vc_column][/vc_row][vc_row equal_height=”yes” content_placement=”bottom” css=”.vc_custom_1519657562446{margin-top: 80px !important;margin-bottom: 20px !important;border-top-width: 1px !important;border-right-width: 1px !important;border-bottom-width: 1px !important;border-left-width: 1px !important;border-left-color: #efece8 !important;border-left-style: solid !important;border-right-color: #efece8 !important;border-right-style: solid !important;border-top-color: #efece8 !important;border-top-style: solid !important;border-bottom-color: #efece8 !important;border-bottom-style: solid !important;border-radius: 10px !important;}”][vc_column width=”5/12″][vc_single_image image=”1691″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1519657443589{margin-top: -80px !important;margin-left: -50px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”7/12″ css=”.vc_custom_1519657483272{padding-top: 30px !important;padding-right: 25px !important;padding-bottom: 30px !important;padding-left: 25px !important;}”][vc_custom_heading text=”Pišite nam” font_container=”tag:h3|font_size:26|text_align:left|color:%23de7e0c” use_theme_fonts=”yes” el_class=”m-t-0 m-b-0 kalam”][vc_custom_heading text=”Kontaktirajte nas” font_container=”tag:h4|font_size:38|text_align:left|color:%23795615″ use_theme_fonts=”yes” el_class=”m-b-15″][vc_column_text el_class=”contact-form”]Z veseljem bomo odgovorili na vprašanja, ki se vam porajajo glede naših delavnic, energijskih slik ali osebnega svetovanja.

    [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

    Zadnje objave

    Na mladih svet stoji

    Mladi rodovi so naša prihodnost, zato je še kako pomembno s kakšnimi vrednotami jih vzgajamo in izobražujemo. Kako dobrodošlo za dijake ali študente je stik

    Več »