Žarenje novih energij: Vse izmišljeno novo, je pozabljeno staro

Sun of art - Energijske slike

Vse izmišljeno novo, je pozabljeno staro

Dr. Yuri Yatsko in Urška Lan v pogovoru z gostiteljico večera Tadejo Zupan

Gosta lani razprodanega pogovornega večera Žarenje novih energij, Urška Lan in Yuri Yatsko sta ponovno v razprodani dvorani Cankarjevega doma skupaj z voditeljico Tadejo Zupan.

Čas je zrel, da z njunimi znanji še bolj pojasnimo moč človekovih sposobnosti. Sistem, ki nas obdaja, nam ne zagotavlja več ugodja in blaginje; lahko pa s pravilnimi informacijami in z lastnim prizadevanjem za to poskrbimo sami.

Inovatorka pri delu z energijo Urška Lan in doktor fizike in psihologije ter mojster za večanje miselnih potencialov dr. Yuri Yatsko poudarjata pomen rasti najboljšega v nas za dobro družbe. 

Dr. Yatsko se ob vsakem izzivu vpraša: Kako to zares deluje? Kaj stoji zadaj? Zakaj bi sprejel kot resnično vse, kar velja za nedotakljivo? In ko smo pripravljeni na avanturo svojega življenja, nam Urška Lan nakaže sistematično zaporedje korakov, ki opolnomočijo odgovornega posameznika. Čas je za osvobajanje – rast povezuje.

Vodenje in zasnova cikla Tadeja Zupan, Ph RED, Bled ★ 040522040
www.ZarenjeNovihEnergij.si 
energijska podpora in scenografija Sun of art

Zadnje objave

Na mladih svet stoji

Mladi rodovi so naša prihodnost, zato je še kako pomembno s kakšnimi vrednotami jih vzgajamo in izobražujemo. Kako dobrodošlo za dijake ali študente je stik

Več »