Žareče lepotice Sun of art za dvig potencialov v praznični vedrini

Sun of art - Energijske slike

Megla 13. dan? Dež 14. dan? Tečni sodelavci že sedem let? Glavobol pri partnerki serijsko? Razsvetlitev za vse je na obzorju, najbližje v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons! Tam so pred dnevi v naelektrenem večeru z res množičnim obiskom odprli razstavo z novimi lepoticami Sun of art. Avtorica Urška Lan je energijske portale ponudila na ogled do 21. decembra, in do takrat bodo na voljo še javna vodstva med njimi: vabljeni 5., 10. ali 20. decembra, vedno ob 18. uri, da z avtorico ter z njenimi sodelavci v sproščenem in praznično vznesenem vzdušju doživite skrivnostne moči informiranih energijskih portalov. In, samo nežno prišepnemo: skrbno prisluhnite in pomislite, kaj si boste zaželeli za svojo sliko, kajti … namere se vam bodo uresničile!

Na posnetkih:
v številčni publiki na odprtju je bilo nekaj vidnih slovenskih gospodarstvenikov, poznavalcev novih pristopov k zdravljenju, ljubiteljev dobrega življenja. Dela Urške Lan (na posnetku desno) so si navdušeno ogledali tudi igralka Milena Zupančič ter dr. Yuri Yatsko, velik ljubitelj in poznavalec ter naročnik umetnin Sun of art, s soprogo Dašo. Producentka razstave je bila Tadeja Zupan Arsov iz Ph RED (na posnetku levo) skupaj Juretom Kumljancem za Four Points by Sheraton Ljubljana Mons. Sledilo je razvajanje z eko vini Rodica, vzdihe ob slastnih požirkih je bilo slišati pozno v noč!

Zadnje objave

Na mladih svet stoji

Mladi rodovi so naša prihodnost, zato je še kako pomembno s kakšnimi vrednotami jih vzgajamo in izobražujemo. Kako dobrodošlo za dijake ali študente je stik

Več »