BNI Ilirija

Portali Sun of art so tedensko predstavljeni na poslovnih zajtrkih skupin BNI (Business Network International) Slovenije. 

V okviru BNI Ilirije je potekalo izobraževanje o Virih energije, kjer se je prepletalo znanje o virih energije in tehnologijah.

Ob sodelovanju z naravnimi viri energije: ogenj, zemlja, voda, zrak smo razvili energetiko, kjer te vire koristimo. V zadnjih desetletjih pa se z IZVORNIM virom sodeluje predvsem za izboljšanje fizičnega zdravja in tehnične inovacije.

zdravljenje z bioenergijo
Free flow generator

Na sliki 1 je razlaga tehnologije slik Urške Lan na 22. kongresu tajnic, na sliki 2 je zdravljenje z Izvorno popolno povezavo in na sliki 3 Free flow generator na kvantno energijo QEG. Postopek izdelave najdete na  http://hopegirl2012.wordpress.com/

Pri Sun of art pa ustvarjalka Izvorno energijo, svetlobo in informacije s pomočjo barve v posebnem stanju zapisuje v slike, ki tako nastanejo portali v določene namene. Portali služijo kot ojačevalci lastnega truda. Namenjeni so vsem, ki si želijo boljših rezultatov, ob pogoju 3 x WIN situacije (dobrobit posameznika, skupnosti in planeta).

Zadnje objave
Joga Trzin

Joga srca

Tokratna joga delavnica bo ravno v času Marijinega vnebovzetja, ki je zame še poseben praznik. Sidrajo se izjemno skrbne, mehke energije, ki obnavljajo, ljubijo in

Več »