Skupinska meditacija Ljubezen za Slovenijo

Sun of art - Skupinska meditacija Ljubezen za Slovenijo

Zahvala vsem soustvarjalcem

V čast nam je, da smo lahko sodelovali in pripomogli k premiku zavesti Slovenske dežele in naroda. Človek začuti nepopisno hvaležnost in mir, ko ga objame vibracija resnične ljubezni. Napolnili smo naša srca in vibracijo širili čez celotno deželo. Čudovito je steklo.

Hvala več kot 500 soustvarjalcem na PTUJU, TRZINU, NOVEM MESTU, NOVI GORICI, CELJU, LJUBLJANI, MURSKI SOBOTI, RADOVLJICI, MARIBORU, CELJU, ŠENČURJU, SOLKANU in ADLEŠIČIH, ki ste se organizirano ali individualno predali v dobrobit vsega in vseh v Sloveniji.
Ljubezni, ponižnosti in hvaležnosti se po korakih vsi učimo, naj nas spremljajo v vsak nov dan.

Iniciativa LJUBEZEN ZA SLOVENIJO

Zakaj smo se odločili za skupinsko meditacijo Ljubezen za Slovenijo?

Vse kamor vlagamo našo pozornost tisto raste. V zadnjem času pa skupno ugotavljamo, da s slovenskim vrtom ni nihče več zadovoljen. Očitno smo pozornost nezavedno vlagali bolj v plevel, saj se je množično razrasel in povzroča padec BDP, beg znanja v tujino, brezposelnost, črnogledost.

Številne civilne iniciative Očistimo Slovenijo, Inco Gibanje, Za zdravje človeka in narave so pokazale, da se čedalje več posameznikov povezuje s skupno vizijo in trudom za boljši jutri. Kot odgovor na množične pobude in iskreno željo in hotenje, ki zori v prenekaterm budnem posamezniku, pa nam je Slovencem kot narodu na pomoč priskočil tudi duhovni svet. Po sistemu trkaj in odprlo se ti bo je med intuitivne posameznike prišla informacija o prisotnosti portala višjega duhovnega sveta, ki je bil časovno usklajen z dnevom samostojnosti, to je 26.12.2013 Portal je Sloveniji prinašal dvig, zaradi prisotnosti visoke in čiste frekvence ljubezni. V času, ko je bil najbolj odprt, se mu je po različnih lokacijah doma in v tujini, predalo skoraj 100 posameznikov.  Za udeležence skupinske meditacije v Studiu Eviana je bil to lep prazničen večer z izpolnjujočim prispevkom v skupno dobrobit in prijetnim druženjem. Toda v tednih, ki so sledili 26.12.2013 pa so prenekateri prepoznali kot, da bi nekaj odmašilo in da je k nam zavil svež veter.

Potencial leta 2014 je izboljšanje v Sloveniji. Toda do kake mere kot posamezniki ali narod živimo svoj potencial, pa je odvisno od naših aktivnosti. Te določajo kakovost in količino energije s katero razpolagamo.

Beri tudi: Kako smo skupinsko meditacijo Ljubezen za Slovenijo zaokrožili?

Zadnje objave
Joga Trzin

Joga srca

Tokratna joga delavnica bo ravno v času Marijinega vnebovzetja, ki je zame še poseben praznik. Sidrajo se izjemno skrbne, mehke energije, ki obnavljajo, ljubijo in

Več »