Zaživite svoj rajski vrt.

Rajski vrt - delavnica za lepše partnerske odnose, čustveno inteligenco in osebnostno rast

Veste, da velika večina stresa izvira prav iz naših odnosov?
Zaživite svoj rajski vrt

Delavnica Rajski vrt

Vse te situacije imajo podobno izhodišče. Izvirajo iz našega čustvenega telesa in so povezane z našo čustveno inteligenco. Ko so situacije male jih zaznamo preko nelagodnih občutkov, ko rastejo se z njimi soočamo preko situacij, ki nam jih prinese življenje. Ko pa se dodobra razbohotijo, pa se nam manifestirajo kot fizična obolenja na določenih delih telesa. Kje pa je vaša šibka točka? Ste morda vedeli, da je ravno pod njo lahko skrit vaš talent? Zakaj bi se ji izogibali z bežanjem pred TV ali na fb, morda na kavo s prijateljico ali v izjemno ponudbo nakupovalnih centrov. Že veste, da svojega talenta tam ne morete niti kupiti, niti zaživeti, ko je zakopan nekje globoko v vas? Če ste pripravljeni, vabljeni, da rajski vrt odkrijete v sebi.

Kje in kdaj?

Prijave in informacije na:

Vam je kaj znano:

  • mobing v službi,
  • vedno pridna, toda za mamo in očeta nikoli dovolj dobra,
  • le kaj naj s tem trmastim otrokom,
  • presneti sosed, ta tožba na sodišču se vleče v nedogled,
  • poniževanje in čustven teror v partnerstvu,
  • vedno v središču pozornosti, a hkrati tako zelo sam,..
Sun of art - Delavnica Rajski vrt

Rajski vrt je primeren za vse, ki si želijo:

Na rajskem vrtu boste:

Nekaj utrinkov delavnice Rajski vrt​

Dobro je vedeti

Orodja za izboljšanje življenjskih rezultatov, ki jih uporabljamo, presegajo klasičen okvir sveta, ki smo ga vajeni. Ukvarjamo se z vzroki situacij in vam pomagamo v pozicijo zavestnega kreatorja. Vmes se odvija izjemen proces, ki zahteva vaše sodelovanje, predanost in upoštevanje zdravih življenjskih navad. Tekom sodelovanja z nami je za odvijanje optimalnega procesa potrebno, da ste hidrirani, imate redne obroke, skrbite za zadostno količino spanja, redno gibate, hodite v naravo in se trudite za zdravo čustvovanje. S tem fizičnemu telesu omogočite, da bi se izpeljalo izjemno razstrupljanje vašega bitja, ki ga s portali in s tehniko odpuščanja spodbudimo. Vse to je podlaga, da napredna pomoč, ki jo od naših tehnik in pripomočkov, lahko pridobite, sede na vaša pripravljena plodna tla.

Vtisi udeležencev delavnic Rajski vrt

Sun of art - Delavnica Balans

Prijava na dogodek

Z veseljem bomo odgovorili na vprašanja, ki se vam porajajo glede naših delavnic, energijskih slik ali osebnega svetovanja.