Sun of art - Žarenja novih energij v Cankarjevem domu, Ljubljana

Žarenja novih energij v Cankarjevem domu, Ljubljana

2013 – 2017 razstava v Cankarjevem domu

Slikarski opus Urške Lan je bil predstavljen na prvem, uvodnem večeru Žarenja novih energij pod pronicljivim vodenjem Tadeje Zupan. Na njem sta Urška predstavila prispevek energijske umetnosti, Alex pa unikaten poslovni model. Svoj pogled na njeno umetnost sta prispevala še posebna gosta Urškin oče, tehnološki inovator, radiestezist in zdravilec Jože Žmavc in družbena inovatorka ter kasneje evropska komisarka Violeta Bulc. Posnetek si lahko ogledate tu.

Med leti 2013 – 2017 je bila razstava energijske umetnosti Sun of Art kot kulisa na skoraj 30 transformativnih večerih Žarenje novih energij z različnimi gosti, ki so svoje znanje prispevali za spodbude zdravi sedanjosti in etični prihodnosti v Cankarjevem Domu, Ljubljana. Posnetke Žarenj si lahko pogledate na https://zarenjenovihenergij.si/arhiv/.

2015 -2016 s fizikom in psihologom dr. Yuri Yatskom sva bila dvakrat vabljena na večer Žarenja novih energij pod vodenjem Tadeje Zupan. Pogovorna večera sta bila z naslovom: »Vse izmišljeno novo je pozabljeno staro.« in »Dojeti to, o čemer še ne moremo govoriti.« Še po nekaj letih sta posnetka obeh predavanj polna bogatega znanja, spodbud in zanimivih izhodišč za razmišljanje. Dobrodošli, da si ju pogledate tu).