Alex Lan

Sun of art - Energijske slike

Par besed o meni

Pri projektu Sun of art sodeluje kot soustanovitelj in ambasador Urškinih del. Z Alexom lahko stopite v kontakt na 041 441 999 ali prek Linkedin.

Alex Lan, rojen 1976. Od njegovih dvajsetih deluje kot podjetnik na področju prodaje za več multi-nacionalnih podjetij. Je izvrsten organizator in mojster veščin dela z ljudmi. Prepoznan kot odličen govornik pred več tisoč ljudmi, je bil večkrat nagrajen za inspirativnost v različnih podjetjih.

Alex je zagovornik samorazvoja in je svoje dragoceno znanje pridobival od Kitajske do Karibov. Sooblikovala ga je vsa možna literatura na temo psihologije, prodaje, uspeha in duhovnosti. Je blagoslovljen z osebnim mentorstvom multi-milijonarjev, najboljših na področju MLM. Prirojeni handicap je močno vplival na razvoj njegovega polja odličnosti samo-motivacije in vztrajnosti. Ravno te kvalitete z lahkotnim humorjem in inspiracijo širi na druge.

Čiščenje prostora

Vse kar nas obdaja, vpliva na naše počutje.

»Bodi in – Bodi clean«

Prostori v katerih živimo so prežeti z mislimi, čustvi in izkušnjami. Ostanki stresa, jeze ali težjih temačnih obdobij zastajajo v naši domovih in pisarnah. Lahko so naši, lahko so od sodelavcev ali predhodnikov. Madeže na predmetih ali oblačilih odstranimo s čistili. Tudi madeže skrbi, prepirov in čemernosti se lahko odstrani, sicer se vlezejo v stene in pohištvo. Bistveno lažje je živeti brez njih.

Pokličite za profesionalno energijsko čiščenje prostorov ter svetovanje, kaj vse lahko še sami naredite, da vam bo vsak dan bolj prijetno.

Alex Lan, 041441999

 

Kako poteka čiščenje?

Z Alexom se dogovorite za uvodni sestanek, na njem si ogleda in fotografira prostore in parcelo. Glede na kvadraturo in potrebno intenzivnost čiščenja predlaga strošek posega. V samem procesu sodeluje tudi priznani energo terapevt Jože Žmavc, ki z Alexom izpelje čiščenje. Priporočljivo je, da se prostor prej pripravi tako, da se ga fizično počisti in prezrači. Ob izbranem terminu, ki traja eno uro pride Alex in skozi proces, ki navzven izgleda kot meditacija, z Jožetom na daljavo energijsko očistita prostor.